Urmărește-ne în Social Media

Sam Smith, Koffee, Jessie Reyez - Gimme

Sam Smith, Koffee și Jessie Reyez lansează o colaborare muzicală plină de senzualitate. "Gimme" beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Sam Smith continuă să le prezinte fanilor noul său album, "Gloria". Artistul o face piesă cu piesă, iar cea mai recentă lansare este "Gimme", o colaborare cu Jessie Reyez și Koffee. Melodia este acompaniată de un videoclip realizat de James Hackett. Acțiunea se desfășoară într-un club, iar personajele se bucură de muzică și dans.

Așa cum s-a menționat, "Gimme" este extrasă de pe cel mai nou album al lui Sam Smith. "Gloria" urmează să fie lansat pe 27 ianuarie prin Capitol Records. Realizat alături de vechii colaboratori Jimmy Napes, Stargate și ILYA, albumul este descris nu doar ca o revelație creativă, ci și ca o revoluție personală pentru celebrul artist. Din punct de vedere liric, subiectele sunt variate, abordând teme precum sexualitatea, minciuna, pasiunea sau exprimarea de sine.

Fanii din România îl pot asculta live pe Sam Smith vara aceasta. Artistul va susține un concert în Piața Constituției, în cadrul Summer in the City.

Tracklist "Gloria":

 1. Love Me More
 2. No God
 3. Hurting Interlude
 4. Lose You
 5. Perfect featuring Jessie Reyez
 6. Unholy featuring Kim Petras
 7. How To Cry
 8. Six Shots
 9. Gimme featuring Koffee, Jessie Reyez
 10. Dorothy's Interlude
 11. I'm Not Here To Make Friends
 12. Gloria
 13. Who We Love featuring Ed Sheeran
Comentarii