Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu
Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul

Videoclip oficial: Sam Smith - Baby, You Make Me Crazy (Acustic)

Sam Smith ne învață cum să trecem peste acel moment în care iubirea nu este reciprocă. Noul single ”Baby, You Make Me Crazy” este livrat crud, complet neprocesat, în versiune acustică. Artistul este acompaniat de un cor de voci negre, live-ul fiind acompaniat de un videoclip filmat în Verona.

”Salutare, oameni frumoși. Eu și câțiva prieteni minunați am hotărât să filmăm un videoclip special pentru piesa ”Baby, You Make Me Crazy” în Verona, unul dintre cele mai romantice orașe din lume. A fost o experiență atât de magică să cântăm această melodie înconjrați de atâta istorie și frumusețe. Sper să vă placă”, a transmis Sam Smith fanilor săi.

Noul single Sam Smith este extras de pe cel mai recent album al artistului, „The Thrill of It All”, disc lansat în noiembrie 2017 și plasat pe prima poziție în topul american Billboard 200. Povestind despre procesul creativ din spatele acestui material, Sam Smith a mărturisit că s-a bucurat să lucreze din nou cu Jimmy Napes, cu care mai colaborase înainte pentru piesele "Stay With Me" și "Writing's on the Wall" (soundtrack-ul Bond premiat cu Oscar).

”În timp ce compuneam pentru album, a fost important să simt că mi-e frică și că sunt pus în fața unei noi provocări.”

Cu primul său album, ”In The Lonely Hour”, Sam Smith a scris istorie: materialul a stabilit un nou record, staționând 67 de săptămâni consecutive în Top 10 Official Albums Chart UK. Deși a fost un album de debut al unui artist englez, necunoscut publicului până atunci, LP-ul a reușit performanța de a urca până pe poziția a doua în topul american Billboard 200, fiind totodată dublu certificat cu platină pentru vânzări ce au depășit două milioane de copii.

Citește mai multe despre Sam Smith
Videoclipuri cu Sam Smith
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE