Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story
List/Grid

Videoclipuri lansate de James Bay

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu James Bay pe InfoMusic:

Videoclip nou:
James Bay - Chew On My Heart

James Bay - Chew On My Heart

James Bay este îndrăgostit până peste urechi și își dorește să împărtășească și cu noi această euforie. "Chew On My Heart" este noul single al artistului, ce anunță și lansarea unui viitor material de studio.

Videoclip nou:
James Bay - Bad

James Bay - Bad

În noul videoclip al piesei ”Bad”, James Bay lasă deoparte orice reținere și-i mărturisește persoanei speciale din viața sa cât de mult o iubește.

Videoclip nou:
James Bay - Break My Heart Right

James Bay - Break My Heart Right

James Bay a lansat un video filmat live pentru sensibila baladă "Break My Heart Right". Single-ul se regăsește pe EP-ul "Oh My Messy Mind".

Videoclip nou:
James Bay - Peer Pressure ft. Julia Michaels

James Bay - Peer Pressure ft. Julia Michaels

James Bay și Julia Michaels ne reamintesc de importanța intimității într-o relație de iubire. Noul videoclip ”Peer Pressure” este exemplificarea perfectă a mesajului piesei, cei doi artiști cântându-și versurile unul altuia fără presiunea unui public sau a unui decor încărcat.

Videoclip nou:
James Bay - Just For Tonight

James Bay - Just for Tonight

James Bay a lansat un videoclip cu secvențe din concerte pentru noul single ”Just For Tonight”. Îl vedem pe artistul britanic dând totul pe scenă, deschizând astfel pofta privitorilor de a merge la unul dintre concertele sale.

Videoclip nou:
James Bay - Slide (Live)

James Bay - Slide

James Bay continuă promovarea noului album ”Electric Light” cu piesa ”Slide”, o melodie emoționantă cu un mesaj profund. Noul single este inspirat de poemul ”Song”, al poetului și filozofului american Allen Ginsberg.

Videoclip nou:
James Bay - Us

James Bay - Us

James Bay a lansat videoclipul noului single ”Us”. Clipul este regizat de Bryan Schlam și ilustrează vizual mesajul transmis prin versuri: ideea de unitate și incluziune.

Videoclip nou:
James Bay - Us (Acustic)

James Bay - Us (Acustic Video)

James Bay ne invită în intimitatea noului său videoclip, filmat pentru o versiune acustică a piesei ”Us”. Melodia este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio al artistului, ”Electric Light”.

Videoclip nou:
James Bay - Pink Lemonade

James Bay - Pink Lemonade

În noul videoclip ”Pink Lemonade”, James Bay călătorește în timp și se redescoperă pe sine. Piesa este extrasă de pe albumul ”Electric Light”.

Videoclip nou:
James Bay - Wild Love

James Bay - Wild Love

După un clip în care James Bay părea să-și dorească să ofere publicului ”Wild Love”, artistul britanic își mută atenția către o persoană de sex feminin. În noul său videoclip, regizat de Marc Klasfeld, iubirea îi este mărturisită ei, acelei femei care l-a inspirat să compună piesa.

Videoclip nou:
James Bay - Wild Love (Playlist Video)

James Bay - Wild Love

James Bay ne privește în ochi și ne spune că vrea să ne ofere ”Wild Love”. Noul videoclip este lansat strategic în preajma Valentine's Day.

Videoclip nou:
James Bay - Let It Go

James Bay - Let It Go (videoclip 2016)

James Bay promovează piesa ”Let It Go” printr-un nou videoclip. După vizualul lansat în 2015, artistul revine în 2016 cu cel de-al doilea videoclip.

Videoclip nou:
James Bay - Running (Live From Abbey Road Studios)

James Bay - Running

James Bay a lansat videoclipul noului single ”Running”. Filmat la Abbey Road Studios, clipul promovează evenimentul caritabil Sport Relief.

Videoclip nou:
James Bay - Best Fake Smile

James Bay - Best Fake Smile

James Bay a lansat videoclipul noului single ”Best Fake Smile”. Pentru acest clip, artistul britanic a colaborat cu regizorul Emil Nava, ce a mai lucrat anterior cu Ed Sheeran, Calvin Harris și Paloma Faith.

Videoclip nou:
James Bay - If You Ever Want To Be In Love

James Bay - If You Ever Want To Be In Love

James Bay a lansat un videoclip nou, ce promovează piesa ”If You Ever Want To Be In Love”. Vizualul a fost filmat în cadrul unui concert restrâns.

Videoclip nou:
James Bay - Scars

James Bay, câștigătorul premiului Critics' Choice la Brit Awards 2015, a lansat videoclipul noului single ”Scars”. Piesa este extrasă de pe albumul de debut ”Chaos And The Calm”.

Videoclip nou:
James Bay - Let It Go

James Bay - Let It Go

James Bay, câștigătorul premiului Critics' Choice la Brit Awards 2015, a lansat videoclipul noului single ”Let It Go”. Piesa este extrasă de pe albumul de debut ”Chaos And The Calm”.

CLOSE
CLOSE