Urmărește-ne în Social Media

James Bay - Us (Acustic)

James Bay ne invită în intimitatea noului său videoclip, filmat pentru o versiune acustică a piesei ”Us”. Melodia este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio al artistului, ”Electric Light”.

“Am fost suficient de norocos să întâlnesc oameni din toată lumea și să asist la mulțimi incredibile de oameni. Am scris această piesă (”Us”) din dorința de a explora unitatea și ideea de incluziune. Uitându-mă prin lentilele propriilor mele relații, piesa aceasta a devenit un punct particular și foarte important pentru mine pe acest album”, a detaliat James Bay pentru EW.com.

Noul single ”Us” este inclus pe albumul ”Electric Light”, ce va fi lansat pe 18 mai. Discul poate fi precomandat deja de pe site-ul oficial al artistului, iTunes, Google Play și Apple Music.

“Cu siguranță albumul merge într-o nouă direcție. Am un nou look, un nou sound. Am vrut să deschid un nou capitol. Sunt momente pe album care fac legătura între ”The Chaos And The Calm” și noul album, dar cel mai ușor mod de a explica schimbarea e că am ascultat alte lucruri în ultima perioadă. Am început să ascult Frank Ocean, LCD Soundsystem, Chance The Rapper, foarte mult David Bowie, Lorde”, a detaliat James Bay într-un inteviu acordat NME.

Tracklist ”Electric Light” - James Bay:

 1. Intro
 2. Wasted On Each Other
 3. Pink Lemonade
 4. Wild Love
 5. Us
 6. In My Head
 7. Interlude
 8. Just For Tonight
 9. Wanderlust
 10. I Found You
 11. Sugar Drunk High
 12. Stand Up
 13. Fade Out
 14. Slide

James Bay a avut parte de un 2015 încununat de reușite: albumul de debut ”Chaos and the Calm” a urcat pe prima poziție în topul discurilor din UK și Irlanda, în februarie a primit trofeul Brit Awards "Critics' Choice", iar în decembrie a fost nominalizat pentru 3 premii Grammy: Cel mai bun nou artistCea mai bună piesă rock (pentru "Hold Back the River") și Cel mai bun album rock (discul lui de debut).

PUBLICITATE
Comentarii