Urmărește-ne în Social Media

James Bay - One Life

James Bay ne amintește că iubirea ne poate aduce sentimentul de împlinire la care tânjim cu toții. Noul single ”One Life” este acompaniat de un videoclip emoționant, în care ne este prezentată povestea unui cuplu de îndrăgostiți.

"Videoclipul piesei "One Life" a fost lansat! Din momentul în care mi-a fost prezentată ideea pentru videoclip am fost complet impresionat. Am simțit că este ceea ce vreau să transmit; modul perfect de a spune povestea piesei. Actorii și regizorii au făcut o treabă minunată și sunt atât de entuziasmat să-l vedeți. Sper să vă placă", a declarat James Bay.

"One Life" este inclusă pe noul album al lui James Bay, așteptat anul acesta și tease-uit în recentul său turneu sold-out, "New Songs New Stories". În timpul concertelor, artistul le-a oferit fanilor o prezentare a pieselor de pe noul album, distribuind fragmente din melodii și pe rețelele de socializare.

Cu albumul de debut "Chaos and the Calm", James Bay a urcat pe prima poziție în topul discurilor din UK și Irlanda. Tot pentru acest disc a primit trofeul Brit Awards "Critics' Choice", fiind nominalizat și pentru 3 premii Grammy: Cel mai bun nou artist, Cea mai bună piesă rock (pentru "Hold Back the River") și Cel mai bun album rock (discul lui de debut).

În 2019, James Bay lansa albumul "Electric Light", cel de-al doilea album discografic. LP-ul a debutat pe poziția a doua în topul discurilor din UK, marcând o schimbare majoră de sound, artistul britanic mărturisind că și-a dorit să evolueze din punct de vedere artistic.

 

Comentarii