Urmărește-ne în Social Media

James Bay - Break My Heart Right

James Bay a lansat un video filmat live pentru sensibila baladă "Break My Heart Right". Single-ul se regăsește pe EP-ul "Oh My Messy Mind".

James Bay revine la stilul pieselor de pe primul album, deschizându-și sufletul într-o interpretare sinceră și încărcată de emoție. Aflăm că există o anume persoană în viața sa care reușește întotdeauna să-i frângă inima, dar să-l mențină totuși implicat în relație.

"Break My Heart Right" se regăsește pe noul EP "Oh My Messy Mind", ce pune în valoare latura sensibilă a artistului britanic.  Materialul ia forma unui jurnal intim, pe care James Bay a dorit să-l împărtășească publicului.

"Cu "Bad" și alte piese de pe EP am vrut să fiu sincer în legătură cu anumite povești personale și alte povești în care eram atras", a povestit James Bay în comunicatul ce anunță lansarea EP-ului. "De obicei, îmi notez lucruri așa cum îmi dictează firul conștiinței, pentru a-mi goli mintea. "Oh My Messy Mind" a fost scris într-o zi mai întunecată, în urmă cu ceva timp. Pare să reflecte o greutate care mă apăsa de ceva timp, o apăsare care revine în anumite momente."

Albumul "Oh My Messy Mind" a fost lansat pe 10 mai și poate fi achiziționat de pe site-ul artistului și majoritatea platformelor de streaming.

Tracklist "Oh My Messy Mind" - James Bay:

  1. Peer Pressure (feat. Julia Michaels)
  2. Bad
  3. Rescue
  4. Break My Heart Right

Pe 3 iulie, îl vom asculta pe James Bay la București, artistul britanic urmând să deschidă primul concert al lui Ed Sheeran în România.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 3 iulie 2019

Ed Sheeran

Loc
Arena Națională
Comentarii