Urmărește-ne în Social Media

James Bay - Us

James Bay a lansat videoclipul noului single ”Us”. Clipul este regizat de Bryan Schlam și ilustrează vizual mesajul transmis prin versuri: ideea de unitate și incluziune.

”Le mulțumesc oamenilor geniali care au lucrat împreună cu mine la acest videoclip. Recunoștință și iubire și iubire și iubire...”, a fost mesajul lui James Bay, ce a acompaniat lansarea clipului.

În ce privește mesajul, ușor de intuit din videoclip, James a mărturisit că a fost inspirat de oamenii minunați pe care i-a întâlnit în ultimii ani.

“Am fost suficient de norocos să întâlnesc oameni din toată lumea și să asist la mulțimi incredibile de oameni. Am scris această piesă (”Us”) din dorința de a explora unitatea și ideea de incluziune. Uitându-mă prin lentilele propriilor mele relații, piesa aceasta a devenit un punct particular și foarte important pentru mine pe acest album”, a detaliat James Bay pentru EW.com.

Noul single ”Us” este inclus pe albumul ”Electric Light”, ce va fi lansat pe 18 mai. Discul poate fi precomandat deja de pe site-ul oficial al artistului, iTunes, Google Play și Apple Music.

“Cu siguranță albumul merge într-o nouă direcție. Am un nou look, un nou sound. Am vrut să deschid un nou capitol. Sunt momente pe album care fac legătura între ”The Chaos And The Calm” și noul album, dar cel mai ușor mod de a explica schimbarea e că am ascultat alte lucruri în ultima perioadă. Am început să ascult Frank Ocean, LCD Soundsystem, Chance The Rapper, foarte mult David Bowie, Lorde”, a detaliat James Bay într-un inteviu acordat NME.

James Bay a avut parte de un 2015 încununat de reușite: albumul de debut ”Chaos and the Calm” a urcat pe prima poziție în topul discurilor din UK și Irlanda, în februarie a primit trofeul Brit Awards "Critics' Choice", iar în decembrie a fost nominalizat pentru 3 premii Grammy: Cel mai bun nou artistCea mai bună piesă rock (pentru "Hold Back the River") și Cel mai bun album rock (discul lui de debut).

PUBLICITATE
Comentarii