Urmărește-ne în Social Media

James Bay - Save Your Love (Live)

James Bay continuă promovarea albumului "Leap" lansând o versiune live a piesei "Save Your Love". Ca și celelalte piese de pe noul material, noua melodie este inspirată de relația cu actuala iubită, alături de care a întemeiat de curând o familie.

Pentru noul album "Leap", James Bay a lucrat cu unii dintre cei mai căutați producători și compozitori precum Foy Vance (Ed Sheeran), Dave Cobb (Brandi Carlile, Chris Stapleton), Ian Fitchuk (Kacey Musgraves, Brett Eldredge), Joel Little (Lorde, Taylor Swift) și Finneas (Billie Eilish, The Knocks). Discul a fost lansat pe 8 iulie.

Tracklist "Leap" - James Bay:

 1. Give Me The Reason
 2. Nowhere Left To Go
 3. Save Your Love
 4. Everyone Needs Someone
 5. One Life
 6. Silent Love
 7. Love Don't Hate Me
 8. Brilliant Still
 9. Right Now
 10. We Used To Shine
 11. Endless Summer Nights
 12. Better

Cu albumul de debut "Chaos and the Calm", James Bay a urcat pe prima poziție în topul discurilor din UK și Irlanda. Tot pentru acest disc a primit trofeul Brit Awards "Critics' Choice", fiind nominalizat și pentru 3 premii Grammy: Cel mai bun nou artist, Cea mai bună piesă rock (pentru "Hold Back the River") și Cel mai bun album rock (discul lui de debut).

În 2019, James Bay lansa albumul "Electric Light", cel de-al doilea album discografic. LP-ul a debutat pe poziția a doua în topul discurilor din UK, marcând o schimbare majoră de sound, artistul britanic mărturisind că și-a dorit să evolueze din punct de vedere artistic.

Comentarii