Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: James Bay - Just For Tonight

James Bay a lansat un videoclip cu secvențe din concerte pentru noul single ”Just For Tonight”. Îl vedem pe artistul britanic dând totul pe scenă, deschizând astfel pofta privitorilor de a merge la unul dintre concertele sale.

După ”Wild Love”, ”Pink Lemonade”, ”Us” și ”Slide”, James Bay continuă promovarea celui mai recent album al său cu piesa ”Just For Tonight”. Melodia are un sound rock inspirat de anii '90, energia interpretării ei în concerte fiind, probabil, cea mai bună opțiune pentru ilustrarea vizuală.

Albumul ”Electric Light”, ce include noul single, a fost lansat în mai și a debutat pe poziția a doua în topul discurilor din UK. Materialul a marcat o schimbare majoră de sound, artistul britanic mărturisind că și-a dorit să evolueze din punct de vedere artistic.

"Dacă ar fi să descriu primul meu album în imagini, cred că l-aș asocia cu o flacără - în timp ce noul album este despre o adevărată evoluție sonică și artistică pentru mine. Am vizualizat un bec de 100 watt luminând cu putere. Mi-a venit în minte expresia ”Electric Light” și am știut că e (titlul) perfect", a declarat James Bay.

James Bay a avut parte de un 2015 încununat de reușite: albumul de debut ”Chaos and the Calm” a urcat pe prima poziție în topul discurilor din UK și Irlanda, în februarie a primit trofeul Brit Awards "Critics' Choice", iar în decembrie a fost nominalizat pentru 3 premii Grammy: Cel mai bun nou artistCea mai bună piesă rock (pentru "Hold Back the River") și Cel mai bun album rock (discul lui de debut).

Citește mai multe despre James Bay
Videoclipuri cu James Bay
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE