Urmărește-ne în Social Media

James Bay - Save Your Love

James Bay ne aduce romantism și melancolie în noul videoclip al piesei ”Save Your Love”. Piesa se regăsește pe albumul "Leap".

"Am mers pe o plajă din LA într-o dimineață și am filmat un videoclip pentru piesa "Save Your Love". Este acum disponibilă pe YouTube. Vizionare plăcută", a declarat James Bay.

"Save Your Love" se regăsește pe albumul "Leap", la care James Bay a lucrat cu Foy Vance (Ed Sheeran), Dave Cobb (Brandi Carlile, Chris Stapleton), Ian Fitchuk (Kacey Musgraves, Brett Eldredge), Joel Little (Lorde, Taylor Swift) și Finneas (Billie Eilish, The Knocks).

"Acest album este un frumos hibrid de sunete și stiluri înregistrate în aceeași cameră, sunete din capete opuse ale lumii, cuvinte despre îngrijorare și muncă, cuvinte despre evoluție și speranță. Mulțumesc mult celor care au contribuit la realizarea acestui album.

Vă mulțumesc tuturor pentru răbdare. Sper să vă placă la fel de mult pe cât îmi place mie și de abia aștept să-l împărtășesc cu voi live pe parcursul acestui an!", a declarat James Bay.

Tracklist "Leap" - James Bay:

 1. Give Me The Reason
 2. Nowhere Left To Go
 3. Save Your Love
 4. Everyone Needs Someone
 5. One Life
 6. Silent Love
 7. Love Don't Hate Me
 8. Brilliant Still
 9. Right Now
 10. We Used To Shine
 11. Endless Summer Nights
 12. Better

Cu albumul de debut "Chaos and the Calm", James Bay a urcat pe prima poziție în topul discurilor din UK și Irlanda. Tot pentru acest disc a primit trofeul Brit Awards "Critics' Choice", fiind nominalizat și pentru 3 premii Grammy: Cel mai bun nou artist, Cea mai bună piesă rock (pentru "Hold Back the River") și Cel mai bun album rock (discul lui de debut).

În 2019, James Bay lansa albumul "Electric Light", cel de-al doilea album discografic. LP-ul a debutat pe poziția a doua în topul discurilor din UK, marcând o schimbare majoră de sound, artistul britanic mărturisind că și-a dorit să evolueze din punct de vedere artistic.

Comentarii