Urmărește-ne în Social Media

James Bay - Give Me The Reason

James Bay cântă despre iubirea pentru care merită să lupți. ”Give Me The Reason” este promisiunea artistului că nu va renunța, câtă vreme există speranța unei reconcilieri.

"Mi-am dorit ca această melodie să se simtă uriașă și emoționantă. Este vorba despre acel moment în care simți că soarele începe să apuna într-o relație, este vorba despre lupta pentru a rămâne împreună. Vreau să explodeze de energie când îl cânt live. Este despre a simți că inima ta bate repede și dragostea ți se revarsă prin vene", a detaliat James Bay.

Noua melodie a fost înregistrată la ambele studiouri Blackbird din Nashville și din Londra cu producătorul Gabe Simon (Lana Del Rey, Maroon 5, Calum Scott) și a fost co-scrisa cu Foy Vance. "Give Me The Reason" este prima melodie de pe noul album al lui Bay, așteptat anul acesta și tease-uit în recentul său turneu sold-out, "New Songs New Stories". În timpul concertelor, artistul le-a oferit fanilor o prezentare a pieselor de pe noul album, distribuind fragmente din melodii și pe rețelele de socializare.

Cu albumul de debut "Chaos and the Calm", James Bay a urcat pe prima poziție în topul discurilor din UK și Irlanda. Tot pentru acest disc a primit trofeul Brit Awards "Critics' Choice", fiind nominalizat și pentru 3 premii Grammy: Cel mai bun nou artist, Cea mai bună piesă rock (pentru "Hold Back the River") și Cel mai bun album rock (discul lui de debut).

În 2019, James Bay lansa albumul "Electric Light", cel de-al doilea album discografic. LP-ul a debutat pe poziția a doua în topul discurilor din UK, marcând o schimbare majoră de sound, artistul britanic mărturisind că și-a dorit să evolueze din punct de vedere artistic.

PUBLICITATE
Comentarii