Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod
List/Grid

Videoclipuri lansate de Birdy

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Birdy pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Birdy - People Help The People (Live - At Home)

Birdy - People Help The People

Birdy a lansat un videoclip nou, filmat acasă, pentru piesa ”People Help The People”. Melodia se regăsește pe albumul de debut al artistei.

Videoclip nou:
Passenger - Beautiful Birds feat. BIRDY

Passenger | Beautiful Birds feat. BIRDY

Passenger a lansat videoclipul piesei ”Beautiful Birds” de pe albumul “Young as the Morning, Old as the Sea”. Melodia este înregistrată în colaborare cu artista britanică Birdy.

Videoclip nou:
Birdy - Lost It All

Birdy - Lost It All

Birdy a lansat un video filmat live pentru piesa ”Lost It All”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Beautiful Lies”, apărut în martie 2016.

Videoclip nou:
Sigma - Find Me ft. Birdy

Sigma - Find Me feat Birdy

Grupul britanic de drum and bass Sigma a revenit cu un nou single, intitulat "Find Me". Piesa este lansată în colaborare cu Birdy și acompaniată de un videoclip în care apare tânăra actriță britanică Millie Bobby Brown.

Videoclip nou:
Birdy - Words

Birdy - Words

Birdy a lansat videoclipul noului single ”Words”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Beautiful Lies”, lansat în luna martie.

Videoclip nou:
Birdy - Wild Horses

Birdy - Wild Horses

Birdy a lansat videoclipul noului single ”Wild Horses”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Beautiful Lies”, care va fi lansat pe 25 martie.

Videoclip nou:
Birdy - Keeping Your Head Up

Birdy - Keeping Your Head Up

Birdy, tânăra artistă care cucerea publicul în 2011 cu piesa ”Skinny Love”, a lansat videoclipul noului single "Keeping Your Head Up". Piesa este extrasă de pe albumul ”Beautiful Lies”.

CLOSE
CLOSE