Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: Birdy - Surrender

Cântăreața de 24 de ani a lansat "Surrender", prima piesă extrasă de pe viitorul album de studio. Melodia este însoțită de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Compus de Birdy împreună cu Daniel Tashian și Ian Fitchuk, noul single este extras de pe "Young Heart", cel de-al patrulea album din cariera artistei. Materialul urmează să fie lansat pe 30 aprilie, prin casa de discuri Atlantic Records. Piesa "Surrender" este acompaniată de un videoclip pictural, regizat de Sophie Muller.

"A fost o călătorie lungă până când acest album a prins viață. Este preferatul meu de până acum și mi-am dedicat fiecare părticică a sufletului meu în realizarea lui", a declarat Birdy despre noul material discografic.

"Young Heart" îl urmează pe "Beautiful Lies", album lansat în 2016. Discul debutase pe poziție a 4-a în topul albumelor din UK, incluzând single-urile "Keeping Your Head Up", "Wild Horses" și "Words".

Tracklist "Young Heart":

 1. The Witching Hour - Intro
 2. Voyager
 3. Loneliness
 4. The Otherside
 5. Surrender
 6. Nobody Knows Me Like You Do
 7. River Song
 8. Second Hand News
 9. Deepest Lonely
 10. Lighthouse
 11. Chopin Waltz in A Minor (Interlude)
 12. Evergreen
 13. Little Blue
 14. Celestial Dancers
 15. New Moon
 16. Young Heart

Citește mai multe despre Birdy
Videoclipuri cu Birdy
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE