Urmărește-ne în Social Media

Birdy - Loneliness

Birdy a revenit cu o nouă piesă sensibilă intitulată "Loneliness", care primeşte un videoclip marcat de pereţii care se tot apropie în perioada izolării. Cu un aer de baladă MTV a anilor '90, creaţia artistei îţi va rămâne în minte multă vreme de aici încolo. Poţi viziona noul clip în articol.

Cântăreaţa de doar 24 de ani, pe numele său complet Jasmine Lucilla Elizabeth Jennifer van den Bogaerde invocă un sentiment de singurătate, de apăsare în noul său videoclip. "Loneliness" picură o voce melodioasă şi clape combinate cu chitara acustică peste rănile sufleteşti ale ascultătorilor. În clip o vedem pe artistă cum se foieşte pe o canapea şi nu poate adormi. O chinuie spectre, amintiri, coşmaruri şi o senzaţie a pereţilor care se tot strâng în jur, în izolare.

Peisajul se schimbă şi trecem dintr-o casă veche şi cu pereţi scorojiţi în ceea ce pare a fi un apartament bine iluminat într-o metropolă. Timpul se dă înapoi, iar Birdy se joacă cu aşternuturi, tacâmuri, fructe şi făină. Părul îi flutură şi cuprinde chipul, ca o entitate separată, care nu vrea să asculte de stăpân. "Loneliness" este cel mai nou single de pe viitorul album al artistei britanice, "Young Heart", care va debuta pe 30 aprilie 2021 prin Atlantic Records.

Dacă vi se pare că noul clip este o operă de artă, nu e o coincidenţă, în spatele camerei se află un nume mare. E vorba despre regizorul câştigător de Grammy Sophie Muller. Birdy a spus următoarele despre acest track:

Sunt foarte încântată să vă prezint "Loneliness", de pe noul meu album "Young Heart". Atunci când am scris piesa, erau două personaje în mintea mea, unul pus pe şotii şi altul care era dus pe căi greşite. Nu e neapărat despre a părăsi pe cineva, ci mai degrabă o piesă de dragoste pentru Singurătate.

Piesa a fost compusă de către Birdy alături de Jamie Scott, iar de producţie s-a ocupat James Bord. Au trecut 6 ani de la albumul "Beautiful Lies", lansat în 2015, de pe care am putut asculta piese la Summer Well 2017. Pe lângă concerte, Birdy a decis să ia o pauză de la muzică în această perioadă şi a călătorit în Nashville şi Los Angeles, pentru a căuta inspiraţie şi colaboratori noi.

În aprilie vom asculta 16 piese noi de pe "Young Heart", abordând teme ca singurătate, dor, pierdere, dorinţa de a călători şi familiaritatea casei proprii. Birdy a mai lansat în ianuarie 2021 piesa "Surrender".

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5