Urmărește-ne în Social Media

Sigma - Find Me ft. Birdy

Grupul britanic de drum and bass Sigma a revenit cu un nou single, intitulat "Find Me". Piesa este lansată în colaborare cu Birdy și acompaniată de un videoclip în care apare tânăra actriță britanică Millie Bobby Brown.

După o pauză de doi ani de la ultimul Number One (”Changing” feat Paloma Faith), Sigma revine pe final de 2016 cu o nouă colaborare - ”Find Me” feat. Birdy. Melodia este acompaniată de un videoclip ce o are în prim-plan pe actrița Millie Bobby Brown din serialul ”Stranger Things”, difuzat de Netflix.

Primul hit al duo-ului britanic Sigma a fost "Nobody to Love". Melodia s-a vândut în peste 120 de mii de copii în doar prima săptămână de la lansare, videoclipul filmat în Africa strângând pe YouTube peste 30 de milioane de vizualizări. Sigma a luat ființă în 2006, grupul de drum and bass avându-i în componență pe britanicii Cameron Edwards și Joe Lenzie.

Birdy sau Jasmine van den Bogaerde, pe numele real, a fost senzația muzicală a anului 2011, cover-ul realizat pentru piesa „Skinny Love” a lui Bon Iver aducându-i artistei în vârstă atunci de doar 14 ani recunoașterea la nivel internațional.

După un album de debut ce s-a clasat pe primul loc în topurile albumelor din UK, Australia, Belgia, Franța și SUA, Birdy a trecut la promovarea celui de-al doilea material discografic, „Fire Within„. Albumul a inclus 11 piese compuse de artista britanică în colaborare cu nume importante din industria muzicală. Lista celor cu care Birdy a lucrat îi cuprinde pe Ryan Tedder (Beyonce), Dan Wilson (cel care a produs single-ul „Someone Like You” pentru Adele), Rich Costey (care a colaborat cu Muse, Arctic Monkeys, Sigur Ros), Ben Lovett de la Mumford & Sons, basistul Timmy C de la Rage Against the Machine și nu în ultimul rând Paul Jackson Jnr și Omar Hakim, membrii trupei Daft Punk pentru ultimul album al francezilor, „Random Access Memories”.

La început de 2016, Birdy a revenit cu vești despre cel de-al 3-lea material discografic. Noul album al artistei britanice se numește ”Beautiful Lies” și a fost lansat pe 25 martie 2016. Discul a debutat pe poziție a 4-a în topul albumelor din UK.

Comentarii