Urmărește-ne în Social Media

Birdy - Young Heart

Birdy a lansat videoclipul piesei ”Young Heart”, o nouă baladă ce ne apropie de lumea interioară a artistei britanice. Piesa denumește cel de-al patrulea album Birdy, recent lansat.

"Am lansat videoclipul oficial al piesei "Young Heart", sper să vă placă la fel de mult pe cât îmi place mie. A fost filmat de incredibila Lotta Boman în timp ce compuneam piese pentru album în LA, acolo fiind cazată într-o casă superbă din Topanga Canyon. Coperta și tot artwork-ul albumului e din acea perioadă și a fost surprins atât de frumos de Lotta", a declarat Birdy.

"Young Heart" denumește cel de-al patrulea material discografic al artistei britanice.Pentru acest LP, Birdy a lucrat cu producătorii Ian Fitchuk și Daniel Tashian. Albumul a fost lansat oficial pe 30 aprilie.

Tracklist "Young Heart" - Birdy:

 1. "The Witching Hour - Intro"
 2. "Voyager"
 3. "Loneliness"
 4. "The Otherside"
 5. "Surrender"
 6. "Nobody Knows Me Like You Do"
 7. "River Song"
 8. "Second Hand News"
 9. "Deepest Lonely"
 10. "Lighthouse"
 11. "Chopin Waltz in A Minor (Interlude)"
 12. "Evergreen"
 13. "Little Blue"
 14. "Celestial Dancers"
 15. "New Moon"
 16. "Young Heart"

Birdy sau Jasmine van den Bogaerde, pe numele real, a fost senzația muzicală a anului 2011, cover-ul realizat pentru piesa "Skinny Love" a lui Bon Iver aducându-i artistei în vârstă atunci de doar 14 ani recunoașterea la nivel internațional.

După un album de debut ce s-a clasat pe primul loc în topurile albumelor din UK, Australia, Belgia, Franța și SUA, Birdy a trecut la promovarea celui de-al doilea material discografic, "Fire Within". Albumul a inclus 11 piese compuse de artista britanică în colaborare cu nume importante din industria muzicală, printre care Ryan Tedder de la OneRepublic, Dan Wilson (cel care a produs single-ul "Someone Like You" pentru Adele) și Sia Furler.

Comentarii