Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Birdy - People Help The People (Live - At Home)

Birdy a lansat un videoclip nou, filmat acasă, pentru piesa ”People Help The People”. Melodia se regăsește pe albumul de debut al artistei.

Într-o perioadă în care suntem cu toții afectați de pandemia de coronavirus, acesteia adăugându-se mișcarea Black Lives Matter și discuții aprinse pe tema orientărilor sexuale, Birdy ne amintește cât de important este să ne ajutăm unii pe alții. Artista a înregistrat o versiune nouă pentru piesa "People Help The People", melodia fiind acompaniată de un video simplu, filmat acasă, ce accentuează mesajul acestei piese.

Birdy sau Jasmine van den Bogaerde, pe numele real, a fost senzația muzicală a anului 2011, cover-ul realizat pentru piesa "Skinny Love" a lui Bon Iver aducându-i artistei în vârstă atunci de doar 14 ani recunoașterea la nivel internațional.

După un album de debut ce s-a clasat pe primul loc în topurile albumelor din UK, Australia, Belgia, Franța și SUA, Birdy a trecut la promovarea celui de-al doilea material discografic, "Fire Within". Albumul a inclus 11 piese compuse de artista britanică în colaborare cu nume importante din industria muzicală. Lista celor cu care Birdy a lucrat îi cuprinde pe Ryan Tedder (Beyonce), Dan Wilson (cel care a produs single-ul „Someone Like You” pentru Adele), Rich Costey (care a colaborat cu Muse, Arctic Monkeys, Sigur Ros), Ben Lovett de la Mumford & Sons, basistul Timmy C de la Rage Against the Machine și, nu în ultimul rând, Sia Furler.

La început de 2016, Birdy a revenit cu vești despre cel de-al 3-lea material discografic. Cel mai recent album al artistei britanice se numește "Beautiful Lies" și a fost lansat pe 25 martie. Discul a debutat pe poziție a 4-a în topul albumelor din UK, incluzând single-urile "Keeping Your Head Up", "Wild Horses" și "Words",

Citește mai multe despre Birdy
Videoclipuri cu Birdy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE