BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: Birdy - Lost It All

Birdy a lansat un video filmat live pentru piesa ”Lost It All”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Beautiful Lies”, apărut în martie 2016.

Birdy sau Jasmine van den Bogaerde, pe numele real, a fost senzația muzicală a anului 2011, cover-ul realizat pentru piesa „Skinny Love” a lui Bon Iver aducându-i artistei în vârstă atunci de doar 14 ani recunoașterea la nivel internațional.

După un album de debut ce s-a clasat pe primul loc în topurile albumelor din UK, Australia, Belgia, Franța și SUA, Birdy a trecut la promovarea celui de-al doilea material discografic, „Fire Within„. Albumul a inclus 11 piese compuse de artista britanică în colaborare cu nume importante din industria muzicală. Lista celor cu care Birdy a lucrat îi cuprinde pe Ryan Tedder (Beyonce), Dan Wilson (cel care a produs single-ul „Someone Like You” pentru Adele), Rich Costey (care a colaborat cu Muse, Arctic Monkeys, Sigur Ros), Ben Lovett de la Mumford & Sons, basistul Timmy C de la Rage Against the Machine și, nu în ultimul rând, Sia Furler.

La început de 2016, Birdy a revenit cu vești despre cel de-al 3-lea material discografic. Noul album al artistei britanice se numește ”Beautiful Lies” și a fost lansat pe 25 martie. Discul a debutat pe poziție a 4-a în topul albumelor din UK.

După single-urile "Keeping Your Head Up", ”Wild Horses” și ”Words”, Birdy continuă promovarea acestui material cu piesa ”Lost It All”, compusă de artistă și produsă de Tim Bran și Roy Kerr.

"Am scris piesa "Lost It all" după ce am terminat înregistrările celui de-al doilea album...Eram încă foarte tânără, simțeam că nu dețin controlul. Piesa vorbește despre îndoielile mele, dar și despre găsirea propriei voci", a detaliat Birdy.

Noul single ”Lost It All” este prezentat publicului împreună cu un videoclip filmat live.

Citește mai multe despre Birdy
Videoclipuri cu Birdy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE