Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Videoclip oficial: Birdy - If This Is It Now

Birdy pășește în lumină și ne oferă și nouă o oază de liniște prin muzica pe care o creează. "If This Is It Now" este o compoziție ce oferă "adăpost" emoțional oricărui rătăcitor, în versiunea live lansată odată cu noul clip ascultătorii având ocazia de a se bucura de profunzimea vocii artistei.

Birdy ne oferă sprijin emoțional într-o perioadă de cumpănă pentru noi toți. Noul single "If This Is It Now" este asemenea unei incantații ce risipește orice e de factură negativă.

"Am scris "If This Is It Now" în LA, când simțeam că sunt departe de casă și puțin pierdută. Versurile fac referire la distanțarea de o persoană apropiată și, în final, acceptarea acestui lucru", a detaliat Birdy în comunicatul de presă ce-i anunță lansarea.

"If This Is It Now" se regăsește pe EP-ul "Piano Sketches", așteptat să apară pe 6 noiembrie. Artista a anunțat, de asemenea, că va lansa și un album în prima parte a anului 2021.

"Am scris foarte multă muzică de care sunt extrem de mândră"

"Mi-am petrecut ultimii ani înregistrând un nou album, care va apărea anul viitor, și sunt foarte entuziasmată să-l lansez. Am scris foarte multă muzică de care sunt extrem de mândră și care în mod obișnuit nu ar fi văzut lumina zilei - voi lansa piesele în formă simplificată în următoarele luni, ce preced lansarea albumului", a detaliat Birdy.

Birdy sau Jasmine van den Bogaerde, pe numele real, a fost senzația muzicală a anului 2011, cover-ul realizat pentru piesa "Skinny Love" a lui Bon Iver aducându-i artistei în vârstă atunci de doar 14 ani recunoașterea la nivel internațional.

După un album de debut ce s-a clasat pe primul loc în topurile albumelor din UK, Australia, Belgia, Franța și SUA, Birdy a trecut la promovarea celui de-al doilea material discografic, "Fire Within". Albumul a inclus 11 piese compuse de artista britanică în colaborare cu nume importante din industria muzicală, printre care Ryan Tedder de la OneRepublic, Dan Wilson (cel care a produs single-ul "Someone Like You" pentru Adele) și Sia Furler.

Cel mai recent album al artistei britanice se numește "Beautiful Lies" și a fost lansat în 2016. Discul a debutat pe poziție a 4-a în topul albumelor din UK, incluzând single-urile "Keeping Your Head Up", "Wild Horses" și "Words".

Citește mai multe despre Birdy
Videoclipuri cu Birdy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE