Urmărește-ne în Social Media

Selena Gomez - Rare

Selena Gomez a intrat direct în trending cu noul său single, "Rare". Piesa a debutat pe 10 ianuarie, în aceeaşi zi cu noul album al artistei, care poartă tot numele de "Rare". Acesta este primul LP al artistei în peste 4 ani. Puteţi viziona noul videoclip asociat single-ului în articol.

"Rare" are un sound exotic, lasciv, cu un bas şi o percuţie care îţi intră pe sub piele. Videoclipul piesei prezintă o Selena muză, zână, tentaţie şi figură rătăcită într-un soi de rai exotic părăsit. Praf de stele, flori mov, curcubee, pânze de păianjen cristaline par să compună o "închisoare cu bare aurite" pentru Selena. Melodia a intrat direct în Trending şi în nici 24 de ore a ajuns la peste 8 milioane de vizualizări.

Videoclipul iridescent a fost regizat de către BRTHR şi aminteşte puţin de vizualurile psihedelice cu care s-a prezentat Katy Perry pe ultimul LP. E totuşi ceva mai naiv şi inocent la Selena faţă de Katy. E ca o vampă care nu ştie că e vampă. "Rare" este şi numele celui de-al treilea album de studio al Selenei, promovat cu piesa ajunsă pe locul întâi în topuri "Lose You to Love Me". Încă un single promoţional extras de pe disc a fost "Look at Her Now".

Despre procesul creativ tânăra de 27 de ani a declarat următoarele:

Cred că în ultimii câţiva ani, de fapt deceniu, dacă vreţi, am suferit şi asta m-a împiedicat să fac mai multe, la nivel creativ sau de conţinuturi. Sunt în continuare interesată şi eram în studio cu o noapte înainte. Mă gândeam "de fapt cam vreau să continui", ceea nu fac niciodată. Acum am un control mai mare asupra procesului creativ muzical.

Eram întotdeauna speriată să vorbesc cu producătorii. Acum îi cunosc pe majoritatea, atât de bine încât le fac probleme şi întotdeauna sunt ceva de gen "Ei bine nu... nu vreau". Nu am făcut asta niciodată, nu am avut o conversaţie. A fost o experienţă importantă pentru mine.

"Rare" este un material discografic cu 13 piese, care soseşte sub formă de CD, set cu fotografii personalizat, vinil în numeroase nuanţe sau CD ediţie limitată cu autograf. Selena Gomez cântă despre vindecare, iubirea de sine şi recuperare. Inspiraţia este viaţa tumultoasă a artistei din ultimii ani între despărţirea de The Weeknd şi Justin Bieber, diagonsticul bolii lupus şi transplantul de rinichi.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Selena Gomez a lansat EP-ul "Revelacion", primul său material discografic în spaniolă

Selena Gomez a lansat primele piese după aproape un an, sub forma unui EP intitulat "Revelacion". Ce face acest material special e faptul că el este cântat în limba spaniolă în întregime, o premieră pentru artistă. Include 7 melodii, dintre care se remarcă în special colaborarea cu DJ Snake "Selfish Love". Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Coperta EP Selena Gomez Revelacion
Coperta EP Selena Gomez Revelacion │ FOTO: Selena Gomez

Selena Gomez a fost iniţial cunoscută pentru cele 3 albume lansate cu trupa The Scenes, apoi a început cariera solo, lansând albumele "Stars Dance" (2013), "Revival" (2015) şi "Rare" (2020). EP-ul "Revelacion" este primul său material discografic cu piese numai în limba spaniolă şi include 7 melodii. De pe acest disc s-au mai auzit până acum 2 single-uri, "Baila Conmigo" şi "De una Vez". Artista şi-a dorit întotdeauna să ofere un tribut moştenirii sale şi să lanseze un album în spaniolă.

Piesa "De Una Vez" este primul track în această limbă care ajunge pe primul loc în iTunes Song Chart la nivel global.

Iată ce a declarat Selena într-un interviu Apple Music Beats:

Am vrut să fac asta de zece ani, să lucrez la un proiect spaniol, pentru că sunt atât de mândră de moștenirea mea și pur și simplu am simțit că vreau să se întâmple asta. Şi s-a întâmplat şi simt că este momentul perfect pentru aşa ceva. Cu toată diviziunea din lume, e ceva în muzica Latino care face oamenii să simtă lucruri, ştiţi ce vreau să zic?

Selena a lucrat zilnic cu un profesor de limba spaniolă pentru a îşi perfecţiona pronunţia şi fluenţa. Artista se temea să nu folosească o spaniolă imperfectă şi îşi aminteşte o copilărie în care părinţii vorbeau doar despre secrete în spaniolă. Tânăra Selena nu înţelegea chiar tot ce ziceau, nestăpânind această limbă.

"Selfish Love" este a doua colaborare între Selena şi DJ Snake, cei doi lansând mega hitul "Taki Taki" cu 3 ani în urmă. Acel release a strâns peste 2 miliarde de vizualizări şi 1 miliard de stream-uri pe Spotify. Selena Gomez este cunoscută ca un personaj reprezentativ pentru producţii Disney, fiind activă ca actriţă şi cântăreaţă din anul 2002. Colaborează cu multiple organizaţii nonguvernamentale pentru cauze caritabile, inclusiv cu UNICEF.

Citește în continuare

Albume noi

Selena Gomez va lansa primul său album în limba spaniolă

Cântăreața pop și fosta vedetă Disney a anunțat lansarea primului album în limba spaniolă. Intitulat "Revelación", materialul va fi lansat pe 12 martie. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Selena Gomez
Selena Gomez │ FOTO: Universal Music

Recent, însăși Selena Gomez și-a anunțat fanii despre lansarea noului album, pe paginile sale de socializare. Însă, indicii despre noul disc au apărut de mai mult timp, unul dintre ele venind chiar de la artistă. Cântăreața a redistribuit pe Twitter o postare din 2011 în care promitea un album în spaniolă cu o nouă mențiune: "Cred că va merita așteptarea".

Apoi, au apărut mai multe graffiti-uri în Mexic și Brazilia. Cuvintele "Selena Gomez", "De Una Vez" și "Baila Conmigo" au colorat pereții clădirilor, iar fanii au fost în extaz. Pentru moment, nu a fost dezvăluit un tracklist, dar Selena ne-a prezentat lumea albumul "Revelación" prin două piese deja lansate. Este vorba de "Baila Conmigo" și "De Una Vez".

Mai mult, Selena a anunțat deja că EP-ul "Revelacion" este disponibil pentru pre-comandă, cu o serie de fotografii noi, inspirate din cultura latino, postate pe conturile sale de social-media. Albumul îl urmează pe "Rare", material lansat la începutul anului trecut. Cu piese precum  "Lose You To Love Me" , "Look At Her Now""Rare" sau "Feel Me", discul s-a bucurat de aprecierea fanilor și criticilor.

Fotografii de promovare a albumului "Revelación":

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4