Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Premii muzicale

Ozzy Osbourne a fost introdus în Rock & Roll Hall of Fame

Ozzy Osbourne a intrat oficial în Rock & Roll Hall of Fame ca artist solo. Jack Black a fost cel care l-a introdus pe vocalistul Black Sabbath, actorul și solistul TENACIOUS D prezentându-și cu acest prilej aprecierea pentru Ozzy într-un discurs măgulitor. Ceremonia a avut loc la Rocket Mortgage Fieldhouse din Cleveland, Ohio.

Publicat

pe

Ozzy Osbourne fotografie oficiala 2022
Ozzy Osbourne fotografie oficiala 2022 │ FOTO: Ross Halfin www.facebook.com

La aproape 20 de ani de la introducerea trupei Black Sabbath în Rock & Roll Hall of Fame, Ozzy Osbourne a fost din nou omagiat, de această dată pentru activitatea sa ca artist solo. Jack Black l-a numit fără rezerve "cel mai mare vocalist din istoria rock’n’roll-ului", iar Ozzy a fost vizibil emoționat și recunoscător pentru cuvintele frumoase ce i-au fost adresate în cadrul celei de-a 39-a ediții a Rock & Roll Hall of Fame. Jack l-a măgulit pe Ozzy etichetându-l drept "nenorocitul" care "a inventat heavy metal-ul", spunându-i că primele albume cu Black Sabbath au oferit publicului "cea mai întunecată și mai apăsătoare muzică pe care a auzit-o lumea vreodată".

Ozzy Osbourne: "Fanii mei au fost atât de loiali de-a lungul anilor, încât nici nu pot să le mulțumesc îndeajuns"

"Ei bine, iată-ne aici. Știți ceva? Nu-mi vine nici mie să cred că sunt aici. Lăsați-mă să dau mulțumirile la o parte, pentru că nu vreau să vă plictisesc cu un monolog lung. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat pentru a intra în Rock And Roll Hall Of Fame ca artist solo. Mulțumesc din suflet. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.

Fanii mei au fost atât de loiali de-a lungul anilor, încât nici nu pot să le mulțumesc îndeajuns. Am avut norocul de a cânta de-a lungul anilor cu unii dintre cei mai mari chitariști ai lumii, cei mai mari toboșari, și cei mai mari basiști, iar o parte dintre ei sunt aici acum. Dar trebuie neapărat să-l menționez pe Randy Rhoads (fostul chitarist al lui Ozzy). Dacă nu are fi fost Randy Rhoads, nu cred că aș sta aici acum. Și mai presus de asta, trebuie să o menționez și pe soția mea, Sharon. Mi-a salvat viața. Iar nepoții și copiii mei la fel. Îi iubesc pe toți.

Și cu acestea fiind spuse, îi voi da legătura înapoi lui Jack și voi lăsa show-ul să continue", a spus Ozzy Osbourne în discursul său de mulțumire.

A urmat un show live de excepție, pe scenă urcând muzicieni legendari: bateristul RHCP, Chad Smith, basistul Metallica (și fostul basist al lui Ozzy), Robert Trujillo, producătorul și multi-instrumentistul Andrew Watt și clapeista Adam Wakeman. Lor li s-au alăturat liderul TOOL Maynard James Keenan și Wolfgang Van Halen pentru prima melodie a setului, "Crazy Train". Zakk Wylde și starul country Jelly Roll au urcat pe scenă pentru următoarea melodie, "Mama I’m Coming Home", iar Billy Idol a preluat vocea pentru cea de-a treia și ultima melodie, "No More Tears".

În vârstă de 75 de ani, Ozzy Osbourne și-a câștigat dreptul de a intra în Rock & Roll Hall of Fame grație a mai bine de 5 decenii de activitate ca artist solo. Acesta a mai fost introdus în Hall of Fame și în 2006, alături de colegii din trupa Black Sabbath, în același an fiind omagiați și LYNYRD SKYNYRD, Mike Davis și BLONDIE.

Legendarul chitarist al lui Ozzy, Randy Rhoads, a fost inclus postum în Rock And Roll Hall Of Fame în cadrul ceremoniei din 2021. Acesta a primit Premiul pentru Excelență Muzicală.

Cine a mai fost introdus în Rock & Roll Hall of Fame în 2024

Mary J. Blige, Cher, Dave Matthews Band, Foreigner, Peter Frampton și Kool & The Gang au fost, de asemenea introduși în Rock & Roll Hall of Fame. Onorurile au fost acordate de către Chuck D, Julia Roberts, Method Man, Dr. Dre, Dave Chappelle și populara actriță Zendaya.

VIDEO: Rezumatul ceremoniei Rock & Roll Hall of Fame 2024

Citește în continuare

Albume noi

Halsey se transformă în Amy Lee, pe legendara copertă de album Evanescence

În aceste zile nu trăim doar un reviriment al muzicii country, ci şi al perioadei emo şi nu metal, iar Evanescence este unul dintre exponenţii săi. Halsey oferă un tribut unei coperte legendare de album Evanescence, pozând ca Amy Lee.

Publicat

pe

Halsey tribut Amy Lee Evanescence Lonely Is the Muse
Halsey tribut Amy Lee Evanescence Lonely Is the Muse │ FOTO: Halsey

Halsey a început să îşi promoveze activ noul său album, "The Great Impersonator", care se lansează pe 25 octombrie. Face asta transformându-se în idolii săi, de la Dolly Parton la Amy Lee. Artista a integrat influenţele artiştilor favoriţi în muzica sa, folosindu-se de muzele sale: câte una pentru fiecare piesă de pe album. În două dintre teaserele axate pe Evanescence, Halsey o numeşte pe Amy Lee "my OG dark rock queen".

S-a pozat apoi şi postat pe Instagram cu acelaşi look ca Amy la început de ani 2000. Inspiraţia s-a transformat în piesa 12 de pe noul album, "Lonely Is the Muse". Halsey a mai postat şi un videoclip cu ea primind machiajul special şi look-ul Amy Lee, alături de un teaser pentru piesă, care sună a rock alterantiv de la începutul mileniului, cu un uşor element de trip-hop în partea mai calmă.

Așa cum s-a menționat, noul album al lui Halsey se inspiră din influențele sale muzicale pentru piesele variate de pe album. Alți artiști reprezentați pe album includ Dolly Parton ("Hometown"), PJ Harvey ("Dog Years"), Kate Bush ("I Never Loved You"), Cher ("Letter to God (1974)"), David Bowie ("Darwinism"), Dolores O'Riordan ("Ego") și Stevie Nicks ("Panic Attack"), printre alții.

Halsey (născută Ashley Nicolette Frangipane pe 29 septembrie 1994) este o cântăreață, compozitoare și actriță americană, cunoscută pentru stilul său muzical eclectic și pentru versurile sale personale și evocatoare. Ea și-a ales numele de scenă Halsey ca un joc de cuvinte între numele său de naștere, Ashley, și o referire la stația de metrou Halsey Street din Brooklyn, New York, un loc cu semnificație pentru ea.

Halsey a început să câștige notorietate în 2014, după ce și-a lansat muzica pe platforme precum SoundCloud. În curând, a semnat un contract cu casa de discuri Astralwerks și a lansat EP-ul său de debut, "Room 93", în același an. Totuși, a devenit cu adevărat cunoscută odată cu lansarea albumului său de debut, "Badlands" (2015), care a fost bine primit atât de critici, cât și de public, conținând hituri precum "New Americana".

Citește în continuare

Lifestyle

Liam Payne a fost omagiat de foștii colegi din trupa One Direction

Liam Payne a trecut la cele veșnice la vârsta de doar 31 de ani. Fanii și colegii de breaslă au fost devastați de această veste, iar Harry Styles, Zayn și Louis Tomlinson și-au adus deja omagiile. Te invităm să citești mesajele emoționante ale cântăreților.

Publicat

pe

Liam Payne în clipul ”Teardrops” (Acoustic)
Liam Payne în clipul ”Teardrops” (Acoustic) │ FOTO: Captură YouTube

Vestea morții lui Liam Payne a zguduit industria muzicală, ascultătorii One Direction și nu numai. Artistul a căzut de la balconul unui hotel din Argentina miercuri, 16 octombrie. Liam a devenit cunoscut în 2010, odată cu intrarea în trupa One Direction, unde i-a avut colegi pe Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson și Niall Horan. A fost una dintre cele mai apreciate și bine vândute formații din toate timpurile.

Styles, Malik și Tomlinson și-au exprimat gândurile despre tragedie și au rememorat clipele prețioase trăite alături de regretatul lor coleg. Cei trei artiști au omagiat talentul lui Liam, rolul important pe care l-a jucat în trupa One Direction, precum și omenia de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

Harry Styles: "Liam a trăit liber, onest și a avut o poftă de viață contagioasă.

"Sunt cu adevărat devastat de moartea lui Liam. Cea mai mare bucurie a lui a fost să-i facă pe ceilalți fericiți și a fost o onoare să fiu alături de el în timp ce o făcea. Liam a trăit liber, onest și a avut o poftă de viață contagioasă. A fost cald, serviabil și incredibil de iubitor. Anii petrecuți împreună vor rămâne pentru totdeauna printre cei mai prețuiți ani din viața mea. Îmi va fi dor de el mereu, dragul meu prieten", a transmis Harry Styles.

Louis Tomlinson: "Am pierdut un frate"

Tomlinson a transmis un mesaj plin de emoție în care a vorbit și despre Bear, fiul de șapte ani al lui Liam.

"Sunt devastat să scriu asta, dar ieri am pierdut un frate. Liam a fost o persoană care mă inspira în fiecare zi, un suflet atât de optimist, amuzant și amabil. L-am întâlnit prima dată pe Liam când avea 16 ani, iar eu 18, am fost imediat uimit de vocea lui, dar, mai important, pe măsură ce timpul a trecut, am avut șansa să-l cunosc pe fratele amabil pe care mi l-am dorit toată viața. Liam a fost un compozitor incredibil, cu un adevărat simț muzical, vorbeam adesea despre revenirea împreună în studio pentru a încerca să recreăm chimia compoziției pe care am construit-o în trupă."

Louis a continuat, de data aceasta cu câteva vorbe pentru Liam:

"Mă simt mai mult decât norocos că te-am avut în viața mea, dar mă chinuie cu adevărat ideea de a-mi lua rămas bun de la tine. Sunt atât de recunoscător că ne-am apropiat și mai mult de când cu trupa, vorbind ore întregi la telefon, amintindu-ne despre toate miile de momente uimitoare pe care le-am avut împreună. Toate sunt un lux pe care credeam că îl voi avea cu tine toată viața. Mi-ar fi plăcut să împart din nou scena cu tine, dar nu a fost să fie.

Vreau să știi că dacă Bear are vreodată nevoie de mine, voi fi unchiul de care are nevoie în viața lui și îi voi spune povești despre cât de uimitor a fost tatăl lui. Aș vrea să am ocazia să-mi iau rămas bun și să-ți spun încă o dată cât de mult te-am iubit. Payno, băiatul meu, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, fratele meu, te iubesc, prietene. Somn ușor."

Zayn Malik: "Nu am apucat să-ți mulțumesc pentru că m-ai sprijinit în unele dintre cele mai dificile momente din viața mea"

"Liam, m-am trezit vorbindu-ți cu voce tare, în speranța că mă poți auzi, nu pot să nu mă gândesc în mod egoist că mai erau atât de multe conversații pentru noi în viața asta. Nu am apucat să-ți mulțumesc pentru că m-ai sprijinit în unele dintre cele mai dificile momente din viața mea.

Când venea vorba despre muzică, Liam, erai cel mai calificat. Nu știam nimic în comparație cu tine, eram un copil fără experiență, iar tu erai deja un profesionist. Am fost întotdeauna fericit să știu că, indiferent de ce se întâmpla pe scenă, ne puteam baza întotdeauna pe tine să ne ghidezi în continuare."

La sfârșitul declarației sale, Malik s-a referit la Payne drept "fratele său":

"Am pierdut un frate când ne-ai părăsit și nu pot să-ți explic ce aș da la schimb doar să te îmbrățișez pentru ultima oară și să-mi iau rămas bun de la tine așa cum trebuie, să-ți spun că te-am iubit și te-am respectat cu adevărat. O să prețuiesc toate amintirile pe care le am cu tine, nu există cuvinte care să justifice sau să explice cum mă simt acum, în afară de a fi devastat. Sper că oriunde te-ai afla acum, ești bine, ești împăcat și știi cât ești de iubit."

În plus, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Harry Styles și Niall Horan au publicat o declarație comună pe contul de Instagram al trupei One Direction, spunând că au fost cu toții "complet devastați" de moartea lui Payne și că le va fi "teribil de dor de el".

Citește în continuare

Trending