Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Bring Me the Horizon a lansat un EP surpriză, cu un titlu gigantic, colaborare cu Halsey

Bring Me The Horizon a lansat probabil EP-ul cu cel mai lung nume din istorie, "Music to listen to~dance to~blaze to~pray to~feed to~sleep to~talk to~grind to~trip to~breathe to~help to~hurt to~scroll to~roll to~love to~hate to~learn Too~plot to~play to~be to~feel to~breed to~sweat to~dream to~hide to~live to~die to~GO TO". Include câteva colaborări, precum cea cu Halsey pe care o puteţi asculta în articol.

Publicat

pe

Coperta EP Bring Me The Horizon Music to Listen To
Coperta EP Bring Me The Horizon Music to Listen To │ FOTO: BMTH

Dacă până acum băieţii doar au cochetat cu muzica electronică, de această dată au scos-o la cină şi i-au şi pus un inel pe deget. BMTH nu se fereşte să se aventureze în EDM, dub, downtempo şi în cele mai întunecate cotloane ale mixajelor vocal-instrumentale. Totul pe noul EP cu uriaşul titlu "Music to listen to~dance to~blaze to~pray to~feed to~sleep to~talk to~grind to~trip to~breathe to~help to~hurt to~scroll to~roll to~love to~hate to~learn Too~plot to~play to~be to~feel to~breed to~sweat to~dream to~hâde to~live to~die to~GO TO".

Teaserele despre colaborarea dintre Halsey şi Bring Me The Horizon datează de mai bine de un an şi iată-le în sfârşit materializate. Piesa se numeşte "Question", de fapt un semn al întrebării întors. Pe noul disc auzim şi linii vocale familiare de pe ultimul LP al grupului, "amo". Halsey spre exemplu pare a cânta extrase din piesa "In the Dark" a aceslui disc. Pe EP mai găsim şi colaborări cu YONAKA, Happyalone, Toriel şi o creaţie extrem de ciudată şi experimentală, care are 24 de minute şi devine dubstep şi techno la un moment dat. În total avem 8 piese noi şi cu un sound neaşteptat.

Artwork-ul pe care îl vedeţi mai sus a fost singurul indiciu legat de acest disc, care a fost lansat fără vreun comentariu, teaser sau reacţie a trupei. BMTH a fost hiperactivă în 2019, între lansarea albumului "amo" la început de an, concertele din vară, inclusiv unul la Electric Castle la noi, dar şi o piesă pentru coloana sonoră a jocului "Death Stranding". Iar finalul de an ne aduce acest material curajos, surprinzător şi total atipic.

EP-ul a fost deja declarat drept foarte polarizant de fani şi comparat cu gradul de alienare adus de "Kid A" în rândul fanilor Radiohead. Solistul Bring Me The Horizon, Oliver Sykes anunţase deja că ia în calcul să nu mai lanseze albume vreodată, ci doar colecţii scurte de piese sau doar single-uri.

Întregul album poate fi ascultat aici:

PUBLICITATE
Comentează

Trending