Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Disturbed - A Reason To Fight (Live Video)

Disturbed vrea să transmită un mesaj puternic celor care suferă de depresie, odată cu lansarea noului clip "A Reason to Fight". Nu este un videoclip tipic, ci un colaj dintre secvenţe din concertele trupei, un mesaj de la David Draiman şi interviuri cu suferinzi de adicţie şi depresie. Vă invităm să vizionaţi acest veritabil scurt metraj în articol.

Văzusem deja un videoclip pentru "A Reason to Fight" în septembrie 2018, iar acum mesajul său devine şi mai puternic. Noul clip începe cu mărturiile unor persoane care au încercat să îşi ia viaţa şi s-au luptat cu demoni personali sau cu dependenţa de substanţe şi alcool. Această versiune a piesei este una ceva mai blândă, acustică şi mai intimă.

În ultimii ani am pierdut un număr considerabil de artişti, muzicieni, actori, comedianţi din cauza suicidului şi aceştia sunt doar cei vizibili. Tot mai mulţi artişti înfiinţează fundaţii şi lansează mesaje pro-viaţă, încercând să îi motiveze pe suferinzi să continue să spere. Clipul include şi un monolog emoţionant al lui David Draiman, în care îi aminteşte pe Chester Bennington, Keith Flint, Paul Gray de la Slipknot, Chris Cornell, Wayne Static. Asta în vreme ce colegii din trupa Disturbed îl ascultă cu capul plecat şi cu lacrimi în ochi.

Odată cu lansarea acestui material emoţionant, Disturbed a pornit campania "You Are Not Alone", care e deschisă fanilor, aşteptaţi să îşi spună povestea. Aceştia vor fi ajutaţi să treacă peste momentele grele.

Disturbed a încheiat recent etapa americană a turneului "Evolution". Pe parcursul acestui turneu în marile arene americane, David Draiman a oprit muzica în fiecare seară, a cerut ca luminile să fie aprinse şi a vorbit cu publicul. Monologul a fost de fiecare dată acelaşi, despre demonii personali, adicţie şi suicid. "A Reason to Fight" este acum pe primul loc în topurile radio rock din State.

După parcursul din State, muzicienii se pregătesc de o serie de concerte europene, care începe cu o oprire la Madrid pe 18 aprilie. Urmează opriri în Italia, Austria, Germania, Suedia, Franţa, Anglia, dar şi în România, pe 27 iunie. Este primul concert al formaţiei în ţara noastră, iar Draiman and co ne vor încânta la Arenele Romane.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Disturbed
Videoclipuri cu Disturbed
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE