Urmărește-ne în Social Media

Disturbed - Hey You

Disturbed s-a întors cu primul single după o pauză de 4 ani. Noua piesă se numește ”Hey You” și este promovată printr-un videoclip cu nuanțe SF.

Anul trecut, vocalistul David Draiman anunța revenirea trupei Disturbed, prevestind un material agresiv, pe placul fanilor ce iubesc sound-ul old-school al formației. Judecând după sonoritățile primei piese dezvăluite, "Hey You", trupa pare că va livra ceea ce a promis.

""Hey You" este, practic, o trezire la realitate. Cred că perioada de izolare și pandemia în general, respectiv ultimii doi și deja trei ani ai existenței noastre, au generat această furtună incredibilă și perfectă de elemente.

Am avut parte de izolare, de privare de orice fel de normalitate, am avut oameni care au intrat în spirala social media într-un mare, mare fel. Și rezultatul a fost acela al intensificării diviziunii deja existente. Oamenii rămân fideli grupurilor și alianțelor lor, indiferent că vorbim despre politică, religie, ori altceva. Totul a devenit și mai intens în ultimii ani", a explicat David Draiman într-un interviu pentru Loudwire Nights.

Noul single "Hey You" se va regăsi pe viitorul album Disturbed, primul de la apariția LP-ului "Evolution", din 2018.

Comentarii