Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP

Videoclip oficial: Disturbed - A Reason To Fight

Disturbed e genul de formaţie care compune melodii care te motivează şi pun în mişcare, dar noul său single este mai degrabă o baladă plină de momente de reflecţie. Noua piesă se numeşte "A Reason to Fight" şi primeşte un videoclip ca un generic de final de serial. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

Undeva la graniţa dintre melodie cântată la foc de tabără şi imnul unui suflet bântuit "A Reason to Fight" este al doilea single de pe viitorul LP al trupei, "Evolution". Luna trecută am putut asculta piesa plină de energie "Are You Ready" de pe acelaşi disc. Acum trupa are o abordare ceva mai acustică şi tratează teme precum depresia şi alte probleme mentale, atât de actuale astăzi.

Nu e prima oară când îl auzim pe David Draiman descoperindu-şi sensibilităţile şi realizând o baladă de acest tip. Ineditul cover după "The Sound of Silence" l-a dus pe solist în această zonă cu foarte mare succes. Cine priveşte cu atenţie videoclipul observă că nu este doar despre probleme mentale, ci şi despre dependenţă. Ideea a pornit de la chitaristul grupului, Dan Donegan.

Acesta i-a trimis un prim draft al piesei lui Draiman, care a fost impresionat de concept. Toate experienţele cu dependenţe ale cunoscuţilor solistului, ruşinea şi fragilitatea în faţa unor chimicale care deturnează creierul au fost puse în această creaţie. Draiman insistă pe mesajul pozitiv şi doreşte ca noua piesă să le transmită speranţă celor care se luptă cu probleme de acest gen. În descrierea clipului de pe YouTube sunt oferite linkuri spre organizaţii din toată lumea care îi ajută pe cei ce suferă de depresie, tendinţe suicidale sau adicţie.

Regizorul noului videoclip este Matt Mahurin, care are în portofoliu colaborări cu U2 şi Metallica. Acelaşi Mahurin a regizat şi clipul pentru "The Sound of Silence", piesa Disturbed care a primit o nominalizare Grammy şi un cover excelent după Simon & Garfunkel.

"Evolution" este albumul de studio cu numărul 7 al trupei. A fost înregistrat la The Hideout Recording Studio în Las Vegas, împreună cu producătorul Kevin Churko. Noul material soseşte pe 19 octombrie. Între timp grupul se pregăteşte pentru un turneu de anvergură în 2019 în America de Nord.

Citește mai multe despre Disturbed
Videoclipuri cu Disturbed
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE