Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Ellie Goulding - Sixteen

Ellie Goulding cântă despre cum este să ai 16 ani în noua piesă "Sixteen". Melodia primeşte un videoclip în care o adolescentă face micile descoperiri ale vârstei Sweet Sixteen. Ellie reflectă la acea perioadă în maşina sa. Vă invităm să urmăriţi noul clip în articol.

"Sixteen" prezintă două fete de liceu care fac toate şotiile tipice vârstei. Fură din magazine, se dau în leagăne şi escaladează zone interzise. Fumează, beau, se prostesc şi se joacă toate jocurile adolescentine ale unei zile tipice de chiul. Ellie Goulding îşi pune în evidenţă vocea, cu un instrumental minimalist în fundal, dominat de bas şi un sintetizator discret.

Aventura tinerelor continuă într-o sală de jocuri video, unde fetele se întâlnesc cu băieţi şi experimentează cu sărutări pasionale. Spre final de clip vedem cum Ellie Goulding nu este singură în maşină, ci cu aceeaşi prietenă din copilărie, acum ambele maturizate, dar cu aceeaşi poftă de viaţă şi de zâmbete inocente.

Despre acest release Ellie a declarat următoarele:

Sunt foarte încântată să împart "Sixteen" cu toată lumea. Acea vârstă a fost un an cheie pentru mine în multe moduri şi această piesă este apropiată de inima mea. Mă duce înapoi la zilele inconştienţei de adolescent şi sper să ne reamintească de inocenţa tinereţii.

Single-ul a fost coprodus de către Ian Kirkpatrick, care a colaborat cu Britney Spears şi Julia Michaels, dar şi de FRED şi Mike Wise. Goulding a colaborat cu Diplo şi Swae Lee pe melodia "Close to Me", care s-a aflat o bună perioadă de timp în vârful clasamentului Billboard Top 40. Ultimul track lansat de Ellie este balada "Flux", o creaţie lentă şi romantică.

Artista va avea o piesă pe viitorul album de melodii dedicate serialului "Game of Thrones", care debutează pe 26 aprilie. Ellie a cântat la festivalul UNTOLD în 2017, în faţa a zeci de mii de spectatori. A urcat pe scenă în a doua seară de festival, fiind pentru prima dată în România. În aceeaşi seară au mai mixat şi cântat şi Dillon Francis, Dimitri Vegas & Like Mike.

Citește mai multe despre Ellie Goulding
Videoclipuri cu Ellie Goulding
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE