Urmărește-ne în Social Media

Disturbed - Don't Tell Me (feat. Ann Wilson)

Disturbed a lansat prima piesă din 2024, "Don't Tell Me", colaborare cu Ann Wilson, care primeşte şi un videoclip cu încărcătură emoţională. E un track mai apropiat de baladă înălţătoare, decât de piesele agresive Disturbed clasice.

"Don't Tell Me" nu e chiar "Sound of Silence", cea mai prietenoasă cu radioul piesă Disturbed, dar e totuşi ceva mai blândă decât "10.000 Fists In the Air". Sună a baladă care se aude la finalul unui film Hollywoodian şi videoclipul spune o poveste a despărţirii şi a învăţării de a lăsa pe cineva să plece. Piesa de aici nu e chiar nouă, e un single de pe albumul "Divisive", lansat de formaţie în noiembrie 2022.

Invitat special pe piesă este Ann Wilson, solista legendarei formaţii HEART. Este şi prima dată când Disturbed are o colaborare cu un alt muzician pe un LP al său. Iată ce a spus solistul David Draiman despre colaborare:

Am un uriaş respect pentru Ann. După părerea mea umilă ea este cea mai mare voce rock feminină din toate timpurile. Cred că este de neatins. Simt că am fost norocoşi că ea să facă parte din acest proiect.

Wilson a spus următoarele:

Am fost onorată când am primit telefonul de la David Draiman. Disturbed a creat o versiune a piesei "The Sound of Silence" pe care eu şi soţul meu o apreciem mult. Aşa că atunci când a apărut oportunitatea de a cânta un duet cu el pe o piesă care însemna aşa mult pentru David la nivel emoţional, am profitat de ocazie.

Şi apoi video-ul a ieşit excelent, ceea ce e cireaşa de pe tort. Să sperăm că vom găsi un moment pentru a interpreta "Don't Tell Me" împreună la un moment dat. Dacă mă vor chema, voi fi acolo.

În noiembrie 2023 Disturbed a partajat în social media fotografii de la filmările videoclipului "Don't Tell Me", realizate în California. Toboşarul Mike Wengren de la Disturbed a spus într-un interviu că fiecare album are o "baladă power" şi acesta este şi cazul melodiei de faţă. Discul din 2022 poartă semnătura producătorului Drew Fulk, care a mai lucrat cu Motionless în White, Lil Peep, Highly Suspect şi a fost înregistrat în Nashville, Tennesse. A vândut 26.000 de copii în prima săptămână.

Comentarii