Urmărește-ne în Social Media

rock

Disturbed

Poster eveniment Disturbed

Citește o recenzie despre eveniment

Vezi poze de la acest eveniment

Disturbed va cânta în premieră în România pe 27 iunie 2019 la Arenele Romane din București. În deschidere vor cânta TRANK și Falls Has Come.

Bilete concert Disturbed la Arenele Romane - SOLD OUT

  • VIP (cu loc) - 229 lei (earlybird) / 249 lei (presale) / 270 (la intrare) + taxe 10 lei
  • Teren (fără loc, în fața scenei) - 149 lei (earlybird) / 170 (presale) /190 (la intrare) + taxe 10 lei
  • Acces General (cu loc) - 99 lei (earlybird) / 129 lei (presale) / 140 lei (la intrare) + taxe 10 lei

PROGRAM concert Disturbed

  • Deschiderea porților - 19:00
  • Trank - 19:30
  • Fall Has Come - 20:30
  • Disturbed - 21:30

REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Romane se face începând cu ora 19:00, iar concertele încep la ora 19:30. După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.  Pentru biletele de pe teren, accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

Biletele oferă participanților acces doar la categoriile pentru care și-au cumpărat bilet.

Este INTERZIS accesul cu:

- sticle, conserve;

- mâncare sau băuturi de orice fel;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- umbrele (în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);

- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);

- aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea Arenelor Romane toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Categorii de bilete

- Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

- Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

- Categoria VIP - Bilete cu loc în sectoarele K, E, J sau F

- Categoria Teren - Bilete fără loc, în fața scenei pe teren

- Categoria Acces General  - Bilete cu loc în sectoarele J, F, I, G sau H

Disturbed este una dintre formațiile etalon ale scenei rock internaționale din anii '90 și 2000. Alături de formații precum Korn, Linkin Park, Rage Against the Machine sau Deftones, Disturbed au fost și sunt vocea unei generații.

Cu șapte albume la activ, dintre care cinci au debutat pe prima poziție în Billboard 200, formația a strâns până acum 25 de Discuri de Platină și 13 Discuri de Aur.

Albumul de debut, "The Sickness" conține și prima piesă care a fost certificată cu Platină de către Recording Industry Association of America. Este vorba de "Down With the Sickenss", piesa care conține celebrul staccato de început. David Drainman, solistul, a declarat că acel sunet este posibil ca urmare a unei intervenții chirurgicale la care a fost supus în trecut. Piesa a fost considerată de cei de la Loudwire cea mai buna piesă a secolului 21, premiul fiind acordat în 2016.

Cu un stil propriu și inconfundabil, Disturbed a fost considerată o formație de heavy metal cu puternice influențe de nu și alternative metal, membrii formației declarând ca printre artiștii care i-au influențat se număra Pantera, Metallica, Led Zeppelin sau Nirvana.

TRANK este o trupa care îmbină genuri muzicale precum alternative rock, indie, industrial metal, goth și multe altele într-o manieră unică. EP-ul de debut, "Midlife Noises" a fost lansat în 2016 și a fost urmat anul trecut de două single-uri, "Take My Money & Run" și "In Troubled Times". TRANK a reușit într-un timp scurt să atragă atenția unor trupe precum Deep Purple sau Anthrax, pentru care au cantat în deschiderea unor show-uri memorabile.

Grupul francez se pregătește în acest moment de lansarea primul album care va include cele mai recente single-uri, "Bend or Break" și "Undress To Kill".

Proiectul alternative rock Fall Has Come a cucerit scena italiană încă de la primele sale piese, luând cu asalt, într-un timp extrem de scurt, toate topurile naționale. Ecourile muzicii Fall Has Come au ajuns până în Țara Galilor și Scoția, unde formația este nelipsită de pe canalele de radio. Toți membrii trupei sunt muzicieni profesioniști cu o vastă experiență artistică, iar compozițiile lor sunt puternic încărcate de emoție.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 iunie 2019. Ref #118657

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.