Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Disturbed concertează pentru prima oară în România în iunie 2019 - PREȚURI BILETE

Disturbed va susține anul viitor primul concert în Romania. Pe 27 iunie 2019, trupa americană va cânta la Arenele Romane din București. Biletele intră în vânzare pe 23 noiembrie, primele 1000 de bilete având preț special.

Publicat

pe

Disturbed
Disturbed │ FOTO: Travis Shinn Photography www.facebook.com

Disturbed este una dintre formațiile etalon ale scenei rock internaționale din anii '90 și 2000. Alături de formații precum Korn, Linkin Park, Rage Against the Machine, Deftones și nu numai, Disturbed au fost și sunt vocea unei generații.

Albumul de debut, ”The Sickness”, conține și prima piesă care a fost certificată cu platină de către Recording Industry Association of America. Este vorba, bineînțeles, de către ”Down With the Sickenss”, piesa care conține celebrul staccato de început. David Drainman, solistul, a declarat că acel sunet este posibil ca urmare a unei intervenții chirurgicale la care a fost supus în trecut. Piesa a fost considerată de către publicația Loudwire ”Cea mai bună piesă a secolului 21”, premiul fiind acordat în 2016.

Cu un stil propriu și inconfundabil, Disturbed a fost considerată o formație de heavy metal cu puternice influențe de nu și alternative metal, membrii formației declarând că printre artiștii care i-au influențat se numără Pantera, Metallica, Led Zeppelin sau Nirvana.

Disturbed, ca și Iron Maiden sau Megadeth, are o mascotă oficială, intitulată simplu ”The Guy”, care a apărut pe spatele albumului ”The Sickness”, devenind apoi emblema formației. Ulterior, artistul David Finch i-a oferit o reprezentare grafică oficială.

Cu 7 albume la activ, din care 5 au debutat pe prima poziție în Billboard 200, formația a strâns până acum 25 de Discuri de Platină și 13 Discuri de Aur.

În prezent, Disturbed îi are în componență pe David Drainman la voce, Dan Donegan la chitara, John Moyer la bas și Mike Wengren la tobe.

Prețuri bilete la concertul Disturbed de la Arenele Romane:

Biletele se pun în vânzare pe 23 noiembrie:

  • VIP (cu loc) - 229 lei (earlybird) / 249 lei (presale) / 270 (la intrare) + taxe 10 lei
  • Teren (fără loc, în fața scenei) - 149 lei (earlybird) / 170 (presale) /190 (la intrare) + taxe 10 lei
  • Acces General (cu loc) - 99 lei (earlybird) / 129 lei (presale) / 140 lei (la intrare) + taxe 10 lei

Perioada earlybird este limitată la primele 1000 de bilete.

Pentru biletele "cu loc", accesul se face doar prin parc, prin lateralele arenei.

Pentru biletele de pe teren, accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 27 iunie 2019

Disturbed

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending