Urmărește-ne în Social Media

rock

Lyric Video: Disturbed - The Best Ones Lie

Disturbed a revenit la sound-ul dur care a consacrat trupa, odată cu lansarea piesei "The Best Ones Lie". Melodia primeşte un lyric video animat cu spirale de ADN şi are potenţial de hit. Vă invităm să ascultaţi melodia în cadrul articolului şi să îi aflaţi versurile din clip.

Publicat

pe

Acesta este al treilea single Disturbed de pe viitorul său album, după "Are You Ready" şi "A Reason to Fight". Prima melodie a fost una plină de energie, iar a două o baladă. "The Best Ones Lie" revine la riffurile grele ale grupului şi are acel aer tipic de melodie pe care o auzi pe coloana sonoră a unui film de acţiune. Sau poate pe coloana sonoră a unui joc Need For Speed, cu care Disturbed a mai cochetat de-a lungul anilor.

Solo-ul şi acel breakdown de la mijlocul single-ului sunt total neaşteptate şi fac piesa mai "războinică" decât multe din ultimele release-uri Disturbed. Suprapunerea de chitară de ritm şi chitară solo invocă chiar o senzaţie de Avenged Sevenfold, ceea ce nu e puţin lucru. Vocea lui Draiman este neschimbată după decenii de carieră şi vocalizele lungi îi ies la fel de bine.

Piesa este extrasă ca single de pe al şaptelea album de studio al formaţiei, "Evolution". Acest LP va sosi pe 19 octombrie prin casa de discuri Reprise. Este succesorul discului "Immortalized" din 2015 şi a fost înregistrat la The Hideout Recording Studio din Las Vegas. Trupa a colaborat cu producătorul Kevin Churko pentru acest material discografic.

Chitaristul Dan Donegan a menţionat într-un interviu recent că "Evolution" este un material ce aminteşte de abordarea trupei din 2004. Revine la sound-ul de la început de mileniu, cel dur, agresiv şi pur. Chitaristul a căutat prin arhivele personale şi a găsit proiecte neterminate, care au dat naştere la idei noi pentru aceste piese. David Draiman a apreciat această descoperire muzicală şi a şlefuit piesele din 2004 pentru un release relevant în 2018.

"The Best Ones Lie" este ţintit către presă, către mass media care minte şi distorsionează realitatea. Solistul Disturbed e atât de încântat de cum a ieşit noul album încât a declarat că dacă ar muri după acest release ar considera moştenirea sa completă. Pentru grup urmează un turneu nord american în 2019.

Trending