Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ce știm despre noul album al lui Adele, după primul ei live pe Instagram

Adele continuă să alimenteze suspansul ce învăluie campania de lansare a noului ei album. Deși a confirmat că LP-ul va apărea în curând, a evitat să vorbească despre titlul materialului, ori data lansării. Publicul a aflat, totuși, destul de multe detalii despre noile piese, atât din interviul acordat recent revistei Vogue, cât și din primul ei live de pe Instagram, în cadrul căruia a dezvăluit un nou fragment din single-ul "Easy On Me".

Publicat

pe

Adele la SNL
Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

Cel de-al patrulea album al lui Adele va fi lansat în curând, iar artista britanică este dornică să le împărtășească fanilor cât mai multe frânturi de informații. În recentul său interviu pentru Vogue, artista britanică a vorbit mult despre divorțul ei de Simon Konecki, mărturisind că albumul atacă, fără ocolișuri, acest subiect, piesele fiind scrise din dorința de a-i prezenta fiului ei, Angelo, motivele pentru care s-a despărțit de tatăl său.

"Prin intermediul acestui album am vrut să-i explic fiului meu, când va avea 20 - 30 de ani, cine sunt eu și de ce am ales, voluntar, să-i dau viața peste cap în procesul de căutare a propriei fericiri.

A fost extrem de nefericit în anumite momente, iar asta este o rană pe care nu știu dacă voi reuși vreodată să o vindec", a explicat Adele.

Artista nu s-a ferit să-și asume decizia de a divorța, explicând în interviul pentru Vogue de ce a considerat că e nevoie să facă această schimbare.

"Pur și simplu nu simțeam că sunt în relația potrivită. Nu am vrut să ajung la fel ca multe alte persoane pe care le cunosc. Nu eram complet nefericită, dar aș fi ajuns să fiu dacă nu aș fi hotărât să mă pun pe mine pe primul plan. Nu s-a întâmplat nimic grav între mine și fostul soț", a detaliat Adele.

Simon Konecki și Adele au fost împreună mulți ani înainte de a deveni soț și soție. În 2012 a venit pe lume fiul lor, iar în 2018 s-au căsătorit. Relația lor nu a mai durat, însă, mult timp, în 2019 Adele cerând divorțul, la începutul lui 2021 acesta fiind soluționat.

Adele despre "Easy On Me": "A fost prima melodie pe care am compus-o pentru album, după care nu am mai scris nimic șase luni"

Această perioadă tulbure din viața sa i-a servit drept inspirație pentru noul album, ce s-ar putea intitula "30". Cât despre noul single "Easy On Me", aceasta are o mare încărcătură emoțională, fiind prima piesă scrisă pentru acest material.

"A fost prima melodie pe care am compus-o pentru album, după care nu am mai scris nimic șase luni, pentru că simțeam că am spus tot."

Adele a lansat de curând un teaser al videoclipului acestei piese, anunțând că pe 15 octombrie este programată lansarea lui oficială. Înainte, însă, de această lansare, artista le-a împărtășit fanilor în primul ei live de pe Instagram un nou fragment din noul single, ce cuprinde prima strofă a piesei.

AUDIO: Adele publică un nou fragment din piesa "Easy On Me"

În cadrul live-ului de pe Instagram, Adele a dezmințit zvonul potrivit căruia ar fi înregistrat o piesă cu Beyonce pentru acest album.

"Nu am înregistrat o piesă cu Beyonce. Nu știu de ce atât de mulți mă întrebați asta. Evident că o iubesc, dar nu. Din câte știu eu, nu. Dar mi-ar plăcea", a declarat Adele.

Artista a fost întrebată care e piesa ei preferată de pe noul album, dar nu a dorit să dezvăluie această informație, explicând că tracklistul albumului nu e încă cunoscut și că nu poate să-l divulge încă. Și-a asigurat, însă, fanii că nu va mai dura mult până când vor putea să-l asculte, indicând astfel că albumul va fi lansat anul acesta.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Adele va fi vedeta unei emisiuni speciale pe CBS, One Night Only, în cadrul căreia va cânta și va discuta cu Oprah

Adele s-a întors, iar pe 14 noiembrie publicul o va putea urmări în cadrul unei emisiuni speciale, dedicate artistei britanice. Show-ul One Night Only, difuzat de CBS, va include un interviu cu Oprah Winfrey, Adele urmând să interpreteze în premieră piese noi de pe albumul "30".

Publicat

pe

Adele on CBS - One Night Only
Adele on CBS - One Night Only │ FOTO: Simon Emmett

Publicul a așteptat nerăbdător revenirea lui Adele, impactul reîntoarcerii sale simțindu-se în succesul primului ei single, "Easy On Me", ce a stabilit noi recorduri încă din primele ore ale lansării. După o pauză de 6 ani, artista britanică pare de neoprit, noua sa baladă acaparând topurile și stabilind o nouă traiectorie pentru cifrele de vânzări cu care ne-am obișnuit în pandemie.

One Night Only cu Adele și Oprah, pe CBS

Cu o campanie de promovare atent calculată și pregătită, Adele a mers pe ideea condensării prezenței sale în media, oferindu-și muzica dozat și în cel mai potrivit context. One Night Only, o emisiune specială, de două ore, o va avea drept protagonistă pe artista britanică, prilejuindu-i contextul perfect pentru a-și spune povestea. După o îndelungată absență, va acorda primul ei interviu televizat lui Oprah Winfrey, discuția urmând să atingă subiecte precum divorțul ei, schimbările din viața personală, adoptarea unui stil de viață mai sănătos și, nu în ultimul rând, inspirația din spatele muzicii pe care a compus-o în ultimii ani. În cadrul show-ului de pe CBS, Adele va interpreta live atât melodii mai vechi, devenite hituri, cât și piese noi, în premieră.

One Night Only va fi difuzat duminică, pe 14 noiembrie, de la ora 8:30 p.m. ET. (respectiv 3:30 a.m. ora României). Premiera va avea loc pe CBS, show-ul urmând să devină ulterior disponibil pe Paramount+.

Noul album al lui Adele, "30", include 12 piese și va fi lansat pe 19 noiembrie. Albumul este produs de vechii colaboratori ai artistei, Greg Kurstin, Max Martin, Shellback și Tobias Jesso Jr., împreună cu Inflo și Ludwig Goransson. Acest material ar fi trebuit să apară anul trecut, însă lansarea a fost amânată din cauza pandemiei.

"Speram să lansez acest album anul trecut, dar, evident, anul 2020 ne-a dat pe toți peste cap. Simt că am trăit cu acest album mai mult timp decât mi-aș fi dorit. Sunt extrem de nerăbdătoare să lansez albumul", a declarat Adele pentru BBC Radio 1.

"30" este cel de-al patrulea album de studio al lui Adele și vine după o pauză de 6 ani de la discul precedent, "25". Toate albumele artistei au fost denumite după vârsta la care au început a fi înregistrate.

Citește în continuare

Industria muzicala

Adele doboară recordurile Spotify cu noua piesă - "Easy On Me"

Adele a revenit în forță în atenția ascultătorilor. Noul single "Easy On Me" a adunat rapid milioane de stream-uri în primele sale ore de difuzare. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Adele lansează albumul ”30”
Adele lansează albumul ”30” │ FOTO: www.adele.com

"Easy On Me" a stabilit acum un nou record pentru cele mai multe stream-uri într-o singură zi, depășind recordul deținut anterior de BTS, celebra trupă de K-Pop. Sud-coreenii obținuseră recordul cu 20,9 milioane de stream-uri pentru piesa "Butter".

"Și uite așa, Adele a stabilit un nou record", au comunicat cei de la Spotify pe pagina de Twitter.

"Easy On Me" este primul single lansat de Adele după o pauză de șase ani. Melodia are un mesaj profund, Adele vorbind despre anxietățile din copilărie, divorțul de soțul său și lecțiile pe care le-a învățat despre iubire și familie.

Melodia este extrasă de pe albumul "30", ce va fi lansat pe 19 noiembrie. Materialul conține 19 piese și este produs de vechii colaboratori ai artistei, Greg Kurstin, Max Martin, Shellback și Tobias Jesso Jr., împreună cu Inflo și Ludwig Goransson.

"30" este cel de-al patrulea album de studio al lui Adele și vine după anteriorul "25", lansat în 2015. Toate albumele artistei au fost denumite după vârsta la care au început să fie înregistrate.

Citește în continuare

Albume noi

Adele lanseaza albumul "30" în noiembrie - Data oficială și declarația artistei

Noul album al lui Adele se numește "30". Artista britanică a confirmat titlul, anunțând și data lansării discului. Odată cu această veste, aflăm și ce emoții au stat la baza compunerii acestui material.

Publicat

pe

Adele lansează albumul ”30”
Adele lansează albumul ”30” │ FOTO: www.adele.com

Adele lansează noul album "30" pe 19 noiembrie, confirmând anumite speculații și infirmând altele. Titlul materialului a fost cel intuit de fani, după campania de afișe misterioase împânzite în toată lumea. Data lansării, în schimb, nu s-a potrivit cu cea speculată, tabloidul The Sun indicând că albumul ar apărea în decembrie.

Revenind la informații oficiale, artista a scris un mesaj amplu în care descrie cei trei ani pe care i-a petrecut lucrând la acest album. A fost "cea mai turbulentă perioadă din viața sa", dar se simte pregătită să împărtășească aceste trăiri cu noi, publicul ascultător.

"Nu eram nici măcar aproape de punctul în care mi-aș fi dorit să fiu atunci când am început să lucrez la el (album), acum 3 ani. Chiar în zona opusă, de fapt. Mă bazez pe rutină și consistență pentru a mă simți în siguranță, mereu am făcut asta. Dar iată că acum, cu bunăștiintă și voit, mă aruncam într-un labirint al dezordinii absolute și al frământărilor interioare."

Așa își începe Adele mesajul său adresat publicului, prin care relatează schimbările majore din viața sa, ce au condus la nașterea noilor sale piese.

"Am aflat multe adevăruri usturătoare despre mine pe acest drum. Am dat la o parte multe învelișuri protectoare, dar m-am și acoperit cu unele noi. Am descoperit multe mentalități cu adevărat folositoare, care să mă ghideze, și simt că m-am redescoperit. Aș îndrăzni să spun că nu m-am mai simțit niciodată atât de împăcată cu mine. Astfel încât, sunt pregătită, în sfârșit, să lansez acest album", a concluzionat artista.

În continuarea acestui mesaj, Adele a expus câteva dintre momentele dificile care au alimentat procesul creativ, simțindu-se recunoscătoare pentru sprijinul pe care l-a primit în ultimii 3 ani. În încheiere, artista ne spune că inima ei s-a vindecat și că albumul narează toate momentele cheie care au condus la acest final fericit.

Adele anunță lansarea albumului "30" și dezvăluie povestea din spatele acestui material

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending