Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ce știm despre noul album al lui Adele, după primul ei live pe Instagram

Adele continuă să alimenteze suspansul ce învăluie campania de lansare a noului ei album. Deși a confirmat că LP-ul va apărea în curând, a evitat să vorbească despre titlul materialului, ori data lansării. Publicul a aflat, totuși, destul de multe detalii despre noile piese, atât din interviul acordat recent revistei Vogue, cât și din primul ei live de pe Instagram, în cadrul căruia a dezvăluit un nou fragment din single-ul "Easy On Me".

Publicat

pe

Adele la SNL
Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

Cel de-al patrulea album al lui Adele va fi lansat în curând, iar artista britanică este dornică să le împărtășească fanilor cât mai multe frânturi de informații. În recentul său interviu pentru Vogue, artista britanică a vorbit mult despre divorțul ei de Simon Konecki, mărturisind că albumul atacă, fără ocolișuri, acest subiect, piesele fiind scrise din dorința de a-i prezenta fiului ei, Angelo, motivele pentru care s-a despărțit de tatăl său.

"Prin intermediul acestui album am vrut să-i explic fiului meu, când va avea 20 - 30 de ani, cine sunt eu și de ce am ales, voluntar, să-i dau viața peste cap în procesul de căutare a propriei fericiri.

A fost extrem de nefericit în anumite momente, iar asta este o rană pe care nu știu dacă voi reuși vreodată să o vindec", a explicat Adele.

Artista nu s-a ferit să-și asume decizia de a divorța, explicând în interviul pentru Vogue de ce a considerat că e nevoie să facă această schimbare.

"Pur și simplu nu simțeam că sunt în relația potrivită. Nu am vrut să ajung la fel ca multe alte persoane pe care le cunosc. Nu eram complet nefericită, dar aș fi ajuns să fiu dacă nu aș fi hotărât să mă pun pe mine pe primul plan. Nu s-a întâmplat nimic grav între mine și fostul soț", a detaliat Adele.

Simon Konecki și Adele au fost împreună mulți ani înainte de a deveni soț și soție. În 2012 a venit pe lume fiul lor, iar în 2018 s-au căsătorit. Relația lor nu a mai durat, însă, mult timp, în 2019 Adele cerând divorțul, la începutul lui 2021 acesta fiind soluționat.

Adele despre "Easy On Me": "A fost prima melodie pe care am compus-o pentru album, după care nu am mai scris nimic șase luni"

Această perioadă tulbure din viața sa i-a servit drept inspirație pentru noul album, ce s-ar putea intitula "30". Cât despre noul single "Easy On Me", aceasta are o mare încărcătură emoțională, fiind prima piesă scrisă pentru acest material.

"A fost prima melodie pe care am compus-o pentru album, după care nu am mai scris nimic șase luni, pentru că simțeam că am spus tot."

Adele a lansat de curând un teaser al videoclipului acestei piese, anunțând că pe 15 octombrie este programată lansarea lui oficială. Înainte, însă, de această lansare, artista le-a împărtășit fanilor în primul ei live de pe Instagram un nou fragment din noul single, ce cuprinde prima strofă a piesei.

AUDIO: Adele publică un nou fragment din piesa "Easy On Me"

În cadrul live-ului de pe Instagram, Adele a dezmințit zvonul potrivit căruia ar fi înregistrat o piesă cu Beyonce pentru acest album.

"Nu am înregistrat o piesă cu Beyonce. Nu știu de ce atât de mulți mă întrebați asta. Evident că o iubesc, dar nu. Din câte știu eu, nu. Dar mi-ar plăcea", a declarat Adele.

Artista a fost întrebată care e piesa ei preferată de pe noul album, dar nu a dorit să dezvăluie această informație, explicând că tracklistul albumului nu e încă cunoscut și că nu poate să-l divulge încă. Și-a asigurat, însă, fanii că nu va mai dura mult până când vor putea să-l asculte, indicând astfel că albumul va fi lansat anul acesta.

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending