Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Contele de Monte-Cristo" reapare pe marele ecran - TEASER VIDEO

Povestea Contelui de Monte-Cristo va beneficia de o nouă adaptare cinematografică, cu Pierre Niney în rolul principal. Te invităm să afli mai multe detalii despre acest proiect și să urmărești un clip de promovare.

Publicat

pe

Teaser "Contele de Monte-Cristo"
Teaser "Contele de Monte-Cristo" │ FOTO: captură YouTube / Pathe

Bazat pe capodopera literară a lui Alexandre Dumas, filmul spune povestea unui tânăr, Edmond Dantes, care devine ținta unui complot sinistru și este arestat în ziua nunții pentru o crimă pe care nu a comis-o. După 14 ani în închisoarea insulară Château d’If, reușește o evadare îndrăzneață și își asumă identitatea contelui de Monte-Cristo pentru a se răzbuna pe cei care care l-au trădat. Pelicula va fi lansată oficial în cinematografele franceze pe 28 iunie.

Filmul este regizat de Matthieu Delaporte și Alexandre de la Patellière, care au realizat anterior proiectul în două părți "Cei trei muschetari". Cei doi au descris filmul "Contele de Monte-Cristo" ca un mit care amestecă mai multe genuri cinematografice - aventură și thriller, ce îmbrățișează o poveste de dragoste extrem de puternică. Ei au adăugat că Edmond Dantes a fost "primul super-erou francez, care își asumă identitatea de răzbunător mascat".

TEASER: Contele de Monte-Cristo 2024

"Contele de Monte-Cristo" este unul dintre cele mai celebre romane din literatura clasică, scris de Alexandre Dumas. Această poveste captivantă despre trădare, răzbunare și schimbare a identității a fost adaptată de-a lungul anilor în mai multe filme și seriale.

Una dintre adaptările cele mai cunoscute este filmul din 1934, regizat de Rowland V. Lee, în care Robert Donat îl interpretează pe Edmond Dantès, personajul principal. Această versiune clasică a fost apreciată pentru interpretările actorilor și pentru respectarea poveștii originale.

O altă adaptare notabilă este filmul din 2002, regizat de Kevin Reynolds, cu Jim Caviezel în rolul lui Edmond Dantès și Guy Pearce în rolul antagonistului Fernand Mondego. Acest film aduce elemente moderne de acțiune și suspans, captivând publicul cu scenele sale spectaculoase.

Trending