Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Colin Farrell este cel mai temut gangster din Gotham City în miniseria "The Penguin" - TEASER

Colin Farrell se întoarce în Gotham City în rolul lui Oz Cobb, alias Oswald Cobblepot, în trailerul pentru "The Penguin", o serie spin-off "Batman". Va fi difuzată din această toamnă pe HBO Max. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

TEASER "The Penguin"
TEASER "The Penguin" │ FOTO: captură YouTube / Max

Acțiunea din "The Penguin" are loc imediat după evenimentele blockbuster-ului "The Batman" din 2022. Miniseria urmărește ascensiunea lui Cobblepot la putere în lumea interlopă din Gotham, devenind unul dintre cei mai proeminenți antagoniști din universul "Batman". Farrell oferă un monolog pătrunzător pe tot parcursul trailerului, care intensifică atmosfera violentă care acaparează Gotham City.

"Când eram copil, exista un gangster de școală veche - Rex Calabrese. A fost important. A ajutat oamenii. Te vedea pe stradă, te remarca. Când aveam 14 ani sau ceva de genul, a făcut un atac de cord și a murit, cu țigara încă în mână. În cartierul meu, se face o paradă în cinstea lui. O nenorocită de paradă! Nu este extravagantă, dar este un gest, o demonstrație de dragoste, o mărturie a ceea ce a fost. Îți poți imagina să fii amintit așa?", mărturisește Collin Farrell în trailer.

Lui Farrell i se alătură în distribuție Cristin Milioti, Michael Zegen, Clancy Brown, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Carmen Ejogo, François Chau și David H. Holmes.

Producătorul executiv și showrunnerul serialului este Lauren LeFranc, cunoscută pentru "Agents of S.H.I.E.L.D.". Matt Reeves, scenaristul și regizorul "The Batman", va produce miniseria prin compania sa de producție - 6th & Idaho. Producătorul executiv Craig Zobel ("Mare of Easttown") va regiza primele trei episoade.

Seria "The Penguin" va fi compusă din opt episoade. Producția a început în martie 2023, dar a fost oprită în iunie din cauza grevelor scenariștilor și actorilor, filmările fiind reluate la finalul anului trecut.

TEASER "The Penguin":

Trending