Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Adele a soluționat divorțul, va împărți custodia fiului ei cu fostul șot

Adele și fostul soț, Simon Konecki, vor împărți custodia fiului lor de 8 ani, Angelo. Cei doi s-au despărțit în 2019, divorțul soluționându-se săptămâna trecută.

Publicat

pe

Adele la SNL
Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

Adele nu va plăti pensie alimentară pentru fiul ei. Angelo va beneficia de implicarea ambilor părinți, artista și fostul soț, Simon Konecki, urmând să împartă custodia.

Potrivit documentelor obținute de The Associated Press, Adele, în vârstă de 32 de ani, și Konecki, în vârstă de 46 de ani, au folosit medierea pentru a ajunge în mod amiabil la condițiile separării. Ambii au renunțat la dreptul de a solicita sprijinul fostului partener și ambii au fost de acord cu custodia legală și fizică comună a fiului Angelo, în vârstă de 8 ani. Conform articolelor din presa britanică, cei doi vor încerca să rezolve orice problemă fără litigii.

Adele s-a căsătorit cu Simon Konecki, cofondator al brandului Life Water, în mai 2018. Cei doi au devenit un cuplu cu mulți ani înainte de a se căsători, Angelo venind pe lume în 2012.

Adele lucrează la un nou album

Adele lucrează în prezent la cel de-al patrulea material de studio, potrivit unor informații pe surse apărute în presă artista avându-l alături pe Raphael Saadiq, un reputat compozitor și producător, care a contribuit major la albumul "A Seat At The Table", lansat în 2016 de Solange, sora lui Beyonce.

Adele își dorește extrem de mult o colaborare cu Beyonce pe acest nou LP, iar Raphael este "pionul" care ar putea să facă legătura între cele două artiste. Daily Star a publicat primele articole pe tema unui posibil duet, informația fiind preluată apoi și de alte publicații.

 "Oricine mă cunoaște, știe că prioritatea mea principală în viață, în afară de copilul meu, este Beyonce", a declarat Adele în unul dintre interviurile sale.

Noul album al lui Adele ar putea include și o colaborare și cu H.E.R., pe numele real Gabriella Wilson. Compozitorul Jimmy Napes a fost, de asemenea, cooptat, precum și Rick Nowels, ce a lucrat cu cele mai mari nume din muzica pop, alternative și R&B, de la Madonna la Sia, Lana Del Rey, John Legend și Celine Dion.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending