Urmărește-ne în Social Media

Adele - I Drink Wine

La aproape un an de la lansarea albumului "30", Adele le oferă fanilor un videoclip pentru piesa "I Drink Wine". Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

Povestea albumului "30" continuă cu un nou material video. Este vorba de "I Drink Wine", un clip regizat de Joe Talbot. Adele este ravisantă, cu un pahar de vin în mână, în timp ce plutește pe un râu. Pe parcurs, ea atrage privirea unui pescar atrăgător interpretat de Kendrick Sampson.

"I Drink Wine" este cel de-al treilea videoclip muzical al unei piese de pe "30", anterior fiind lansate "Easy on Me" și "Oh My God". Pe rețelele de socializare, Adele a dezvăluit că videoclipul pentru "I Drink Wine" a fost de fapt primul filmat din seria materialelor video pentru "30".

"30" a devenit cel mai bine vândut album din 2021 la doar trei zile după lansarea sa din noiembrie. În februarie 2022, artista a cântat "I Drink Wine" la BRIT Awards, eveniment la care Adele a câștigat la categoriile "Albumul anului" și "Cântecul anului" pentru "Easy on Me".

Albumul include 12 piese și a fost lansat pe 19 noiembrie 2021. Discul este produs de vechii colaboratori ai artistei, Greg Kurstin, Max Martin, Shellback și Tobias Jesso Jr., împreună cu Inflo și Ludwig Goransson. "30" este cel de-al patrulea album de studio al lui Adele și vine după o pauză de 6 ani de la discul precedent, "25". Toate albumele artistei au fost denumite după vârsta la care au început a fi înregistrate.

Tracklist Adele - "30"

 1. Strangers by Nature
 2. Easy on Me
 3. My Little Love
 4. Cry Your Heart Out
 5. Oh My God
 6. Can I Get It
 7. I Drink Wine
 8. All Night Parking (Interlude) (with Erroll Garner)
 9. Woman Like Me
 10. Hold On
 11. To Be Loved
 12. Love Is a Game
Comentarii