Urmărește-ne în Social Media

Adele - I Drink Wine (Live la The BRIT Awards 2022)

Adele a intepretat live la Brit Awards 2022 balada "I Drink Wine". Inclusă pe albumul "30", piesa a fost interpretată și în show-ul lui Oprah, acea înregistrare nefiind, însă, publicată oficial online.

Adele și-a încântat fanii britanici cu o piesă încă nelansată ca single, "I Drink Wine". Balada cu versuri în care ne putem regăsi cu toții a fost interpretată de artistă la Brit Awards 2022, gală în cadrul căreia a fost regina serii. Adele a câștigat trei Brit Awards, în categoriile Artistul anului, Albumul anului (pentru "30") și Piesa anului (pentru "Easy On Me"), artista având acum în total 12 trofee din partea British Phonographic Industry. Acestea se adaugă celor 15 premii Grammy, 18 premii Billboard și Oscarului câștigat cu "Skyfall".

În cadrul Brit Awards, Adele a ținut un discurs emoționant, dedicând trofeul pentru Albumul anului fiului ei, fostului soț și producătorului Inflo.

"Aș vrea să dedic acest premiu fiului meu. Și lui Simon, tatăl lui. Acest album a fost despre călătoria noastră împreună, nu doar a mea. Sunt foarte mândră de mine că mi-am urmat intuiția și am lansat un album despre lucruri atât de personale, pentru că nu mai sunt foarte mulți artiști care fac asta. Fiul meu a fost atât de îngăduitor, și de bun, și de răbdător cu mine în ultimii ani. Deci premiul e pentru el.

Totodată, nu știu dacă am menționat mai devreme, o persoană extrem de importantă în realizarea acestui album este cel care a fost desemnat producătorul anului. Numele lui este Inflo. Mi-a schimbat viața și nu doar în ceea ce privește muzica. M-a ajutat în atât de multe privințe. Flo, te iubesc! Premiul ăsta este și pentru tine."

La Brit Awards 2022 au fost premiați și Ed Sheeran, Billie Eilish, Olivia Rodrigo, Dua Lipa, Little Simz și Dave. Găsiți lista completă a câștigătorilor aici.

 

Comentarii