Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Micutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Matei Dima, Micutzu - Cosmin Nedelcu, Călin Crețu și Lucian Ștefan au deschis Global Headliners, cea mai mare agenție de stand-up comedy din România. Din portofoliu fac parte peste 30 dintre cei mai cunoscuți și apreciați comedianți din țară.
Bromania / Micutzu

Bromania / Micutzu │ FOTO: Captură YouTube

Comedianții semnați la Global Headliners au un background solid în domeniu și un public devotat atât online, cât și ofline, acoperind toate mediile de manifestare ale umorului. Printre cei peste 30 de comedianți din portfofoliu se numără Bordea, Micutzu, Adrian Nicolae, Mukinka, Nelu Cortea, Bucălae, Radu Isac, Mane Voicu și Teodora Nedelcu.

Agenția va promova zona de comedie și stand-up din țară, prin evenimente, ateliere și proiecte inedite și își propune să descopere noi talente care se pot dezvolta alături de nume consacrate din industrie, pentru a ridica acest domeniu la un nou nivel. Comedia are astfel mai multă putere și susținere din partea unora dintre cele mai importante nume din industria de entertainment din România și totodată un loc în care cele mai ample proiecte încep deja să prindă contur.

Călin Crețu are o experiență de peste nouă ani în impresariatul artistic și organizarea de evenimente și a reprezentat compania Headline Management. De-a lungul timpului, a organizat în România turnee și spectacole importante de divertisment și muzică și a fost întotdeauna un adevărat susținător al stand-up-ului. Călin este CEO-ul Global Headliners și, împreună cu Matei Dima, Lucian Ștefan și Micutzu - Cosmin Nedelcu, va contribui la dezvoltarea comediei din țară.

Călin Crețu : ''Avem planuri mari pentru următorii doi ani și foarte mari pentru următorii cinci

''După 9 ani de activitate ca promotor al stand-up-ului, am constatat că există un prag al evoluției peste care nu poți trece fără un upgrade considerabil. Nu ar fi fost corect față de artiștii pe care-i reprezint și nici pentru industria în care ne desfășurăm activitatea să nu fructificăm avantajele unei asocieri cu cea mai puternică agenție de talente din România. Avem planuri mari pentru următorii doi ani și foarte mari pentru următorii cinci. De unele dintre ele veți auzi în curând și sunt convins că până la finele acestui an publicul de stand-up se va bucura să descopere noi talente ce așteaptă doar să fie șlefuite", a spus Călin Crețu.

Matei Dima, asociat Global Headliners: ''Avem deja câteva proiecte conturate, pe care le vom lansa în curând''

''Oamenii au nevoie de comedie, mai ales în această perioadă în care trebuie să ne mai descrețim frunțile. Global Headliners își propune să facă din ce în ce mai prezentă zona de stand-up în România și să dezvolte noi segmente ale acestei industrii. Avem deja câteva proiecte conturate, pe care le vom lansa în curând și care au ca principal obiectiv descoperirea unor noi talente'', a spus Matei Dima, asociat Global Headliners.

Micutzu - Cosmin Nedelcu, asociat Global Headliners: ''Aș vrea să construim în mintea tinerilor ideea că stand-up-ul poate fi o meserie de viitor''

''Am început să urc pe scenă și să sper că fac stand up comedy în 2005, la final de an. Pare că încep să reușesc să fac stand up, așa că aș vrea să dau mai departe niște informații. În primul rând, aș vrea să construim în mintea tinerilor ideea că stand-up-ul poate fi o meserie de viitor, exact cum actoria s-a transformat la un moment dat și ea în meserie, încununând vocația.

În al doilea rând, îmi doresc să ofer oamenilor la început de drum un suport, o bază pe care se pot propti, lucru inexistent acum 15, 16 ani pentru headlinerii actuali. Împreună cu Adrian Nicolae, un bun cunoscător al fenomenului, vom ghida pe cât posibil pașii celor ce vor să aibă un viitor in viitoarea industrie de stand-up comedy'', a declarat Micutzu - Cosmin Nedelcu, asociat Global Headliners.

Atelier de scris 2021 - primul proiect Global Headliners

Primul proiect lansat sub umbrela Global Headliners este "Atelier de scris 2021". Într-o perioadă de dezvoltare majoră a divertismentului, stand-up comedy-ul a preluat prima poziție în preferințele oamenilor în materie de umor, astfel că și modul în care oamenii percep conținutul de acest tip este în deplină schimbare. Umorul este adăugat în toate căile de comunicare și este un ingredient important din filme, seriale, reclame sau emisiuni de televiziune.

Scopul Atelierului de scris este acela de a identifica persoane care se pot implica în dezvoltarea umorului scris din România, fie că este vorba de stand-up comedy, sketch, film sau publicitate.

Toți cei care sunt pasionați de scris și comedie pot trimite un text amuzant gândit de ei, scris pe o temă aleasă, la adresa [email protected], până pe 20 ianuarie. Fie că este vorba despre o întâmplare adevărată, ficțiune sau scenariu, important este ca textul să fie unul amuzant.

Cei care vor fi selectați vor intra în cea de-a doua etapă și se pot bucura că sunt cu un pas mai aproape de a ajunge în tabăra de scris, de opt zile, unde se vor perfecționa instruiți de oameni cu experiență.

Trainerii sesiunilor sunt Micutzu Cosmin Nedelcu, Adrian Nicolae, George Adrian, Matei Dima și Alex Coteț. Participanții vor avea ocazia să fie alături de aceștia în ateliere de stand-up, sketch și film, să învețe tainele acestei industrii și să-și dezvolte umorul împreună cu unii dintre cei mai buni artiști din domeniu.

Citește mai multe despre Micutzu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Timberlake a confirmat că este tată pentru a doua oară; află cum îl cheamă pe micuț

Justin Timberlake a confirmat zvonurile ce au circulat în mediul online în ultimele luni. El și soția sa, actrița Jessica...

Închide