Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie

Serialul de succes ajunge ușor-ușor la linia de sosire. "Peaky Blinders" se va încheia cu cel de-al șaselea sezon care, cel mai probabil, va fi lansat la sfârșitul acestui an sau la începutul lui 2022. Cu toate acestea, producătorii au anunțat și o veste bună. Mai multe detalii în articol.

"Peaky Blinders" - trailer sezonul 5 │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Vestea despre finalul serialul coincide cu un alt anunț. Filmările pentru ultimul sezon au fost reluate după o amânare semnificativă din cauza pandemiei de coronavirus. Creatorii serialului speră să finalizeze producția la timp și sezonul șase să ajungă pe ecranele fanilor la sfârșitul acestui an.

Cu toate că "Peaky Blinders" se termină, scenaristul și producătorul Steven Knight a declaratpovestea va continua sub o altă formă, așa că ne putem aștepta la un film sau un spin-off.

"Credem că acesta va fi cel mai bun sezon dintre toate și suntem siguri că fanilor noștri le va plăcea. În timp ce serialul TV se va sfârși, povestea va continua într-o altă formă".

"Peaky Blinders" este un serial de televiziune britanic lansat în septembrie 2013, a cărui acțiune are loc în Birmingham, Anglia în perioada de după Primul Război Mondial, în anii 1920. Povestea se construiește în jurul lui Tommy Shelby, liderul Peaky Blinders, o bandă de gangsteri. Intriga, jocul actoricesc, coloana sonoră și întreaga producție, de altfel, au făcut din "Peaky Blinders" un serial iubit de oameni din întreaga lunea, dar și de critici, show-ul câștigând numeroase premii.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Micutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Matei Dima, Micutzu - Cosmin Nedelcu, Călin Crețu și Lucian Ștefan au deschis Global Headliners, cea mai mare agenție de...

Închide