Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Justin Timberlake a confirmat că este tată pentru a doua oară; află cum îl cheamă pe micuț

Justin Timberlake a confirmat zvonurile ce au circulat în mediul online în ultimele luni. El și soția sa, actrița Jessica Biel, au devenit părinții unui băiețel. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Justin Timberlake la Super Bowl 2018
Justin Timberlake la Super Bowl 2018

Invitat în emisiunea lui Ellen DeGeneres, muzicianul de 39 de ani a dezvăluit că are un al doilea băiețel pe care îl cheamă Phineas. De altfel, DeGeneres a fost printre primele persoane care au știut de sarcină, astfel că alegerea lui Justin de a vorbi despre bebelușul său în această emisiune capătă sens.

"Este minunat și atât de drăguț. Nimeni nu mai doarme, dar suntem încântați. Suntem încântați și nu am putea fi mai fericiți. Foarte recunoscători", a spus Justin Timberlake.

A mai vorbit, de asemenea, despre noua rutină de creștere a copiilor, despre ce crede Silas, fiul cel mare despre frățiorul său, dar și despre muzică. Justin a discutat despre noua sa piesă cu Ant Clemons, "Better Days” - pe care o vor interpreta la învestirea lui Joe Biden și a dezvăluit că va lansa mai multă muzică nouă.

Justin Timberlake și Jessica Biel s-au căsătorit în 2012, iar trei ani mai târziu au devenit părinții primului copil - Silas. În ceea ce privește cea de-a doua sarcină, Biel a preferat să o țină secretă. Actrița nu s-a mai afișat public în ultimele luni, până când l-a adus pe lume pe Phineas.

Comentează

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending