Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Micutzu - AnTanTe

Micutzu este unul dintre comedianţii pe val în ultima vreme şi îşi extinde cariera spre zona muzicală, prin single-ul "AnTante". Piesa pică la fix în apropiere de Ziua Copilului, de pe 1 iunie. Melodia include multe rime care ne sunt familiare de când eram mici.
Urmărește-ne pe

Umorul nu lipseşte din această creaţie haioasă, specifică artistului comic. Încă de la acel Carpool Karaoke cu George Buhnici de acum câteva luni aflam că Micutzu pregăteşte câteva piese hip-hop. Majoritatea erau colaborări, deci e posibil să vedem şi un album în curând. În ciuda versurilor copilăroase, videoclipul este unul cu "băieţi duri", de cartier... la prima vedere.

Aceştia sunt în faţa blocului, cu pitbulii, dar fac şi activităţi puerile, dându-se pe leagăn sau jucând "ţară ţară, vrem ostaşi". Avem un caz clasic de Inception aici, piesa fiind comedie în piesă în comedie. Astfel, pe lângă umorul videoclipului cu "băeţi", avem parte şi de o parodiere a rapperilor celebri de la noi. Auzim puţin Tataee, Dragonu, Uzzi, DOC şi Cedry2K.

Piesa este pe locul întâi în "YouTube Trending" în România în acest moment. Spre final auzim beat-ul relaxat şi flow-ul lui Kazi Ploaie şi puţin Deliric. Refrenul este reprezentat de versurile copiilor "An-tan-te / Dize mane pe / Dize mane compane / An-tan-te", folosit uneori în jocurile celor mici. "Ascunselea" se joacă spre exemplu cu versuri de genul.

Printre cei care s-au ocupat de negativ se numără şi Freaka de la Paraziţii, iar Micutzu a colaborat şi cu Zhao şi Maximilian. Pentru un început de carieră muzicală şi o piesă pentru cei mici şi cei mari, Micutzu a făcut o treabă bună.

"AnTanTe" promite să fie virală în lunile viitoare, mai ales că este "safe for work" şi se pretează şi la recitarea frenetică de către cei mai tineri.

Citește mai multe despre Micutzu
Videoclipuri cu Micutzu
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE