Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Micutzu - AnTanTe

Micutzu este unul dintre comedianţii pe val în ultima vreme şi îşi extinde cariera spre zona muzicală, prin single-ul "AnTante". Piesa pică la fix în apropiere de Ziua Copilului, de pe 1 iunie. Melodia include multe rime care ne sunt familiare de când eram mici.

Umorul nu lipseşte din această creaţie haioasă, specifică artistului comic. Încă de la acel Carpool Karaoke cu George Buhnici de acum câteva luni aflam că Micutzu pregăteşte câteva piese hip-hop. Majoritatea erau colaborări, deci e posibil să vedem şi un album în curând. În ciuda versurilor copilăroase, videoclipul este unul cu "băieţi duri", de cartier... la prima vedere.

Aceştia sunt în faţa blocului, cu pitbulii, dar fac şi activităţi puerile, dându-se pe leagăn sau jucând "ţară ţară, vrem ostaşi". Avem un caz clasic de Inception aici, piesa fiind comedie în piesă în comedie. Astfel, pe lângă umorul videoclipului cu "băeţi", avem parte şi de o parodiere a rapperilor celebri de la noi. Auzim puţin Tataee, Dragonu, Uzzi, DOC şi Cedry2K.

Piesa este pe locul întâi în "YouTube Trending" în România în acest moment. Spre final auzim beat-ul relaxat şi flow-ul lui Kazi Ploaie şi puţin Deliric. Refrenul este reprezentat de versurile copiilor "An-tan-te / Dize mane pe / Dize mane compane / An-tan-te", folosit uneori în jocurile celor mici. "Ascunselea" se joacă spre exemplu cu versuri de genul.

Printre cei care s-au ocupat de negativ se numără şi Freaka de la Paraziţii, iar Micutzu a colaborat şi cu Zhao şi Maximilian. Pentru un început de carieră muzicală şi o piesă pentru cei mici şi cei mari, Micutzu a făcut o treabă bună.

"AnTanTe" promite să fie virală în lunile viitoare, mai ales că este "safe for work" şi se pretează şi la recitarea frenetică de către cei mai tineri.

Citește mai multe despre Micutzu
Videoclipuri cu Micutzu
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE