Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Fenomenul "Barbenheimer" devine realitate; bombele atomice și păpușile devin personajele unei comedii

Efectul "Barbenheimer", asocierea în glumă a filmelor "Barbie" și "Oppenheimer" ce au avut premiera în aceeași zi, continuă să facă vâlvă. Fenomenul a devenit sursa de inspirație pentru o viitoare comedie despre o păpușă de știință care construiește o bombă atomică pentru a elimina omenirea. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Oppenheimer și Barbie
Oppenheimer și Barbie │ FOTO: capturi YouTube

"Barbenheimer" va fi regizat și produs de Charles Band, un veteran al filmelor de categoria B. El lansează filme cu buget redus prin compania sa, Full Moon Features. Pe lângă faptul că este o încercarea curajoasă de a valorifica succesul filmelor lansate de Greta Gerwig, respectiv Christopher Nolan, "Barbenheimer" reprezintă și "o oportunitate de a ne distra cu combinația bizară dintre aceste două filme și asocierea dintre personalitatea lui Barbie și întunericul lui Oppenheimer. Le puneți împreună și aveți o astfel de oportunitate pentru un umor negru", a precizat Band.

Mai mult, filmul "Barbenheimer" va fi însoțit și de produse de merchandise. Charles Band și echipa sa s-au gândit la niște păpuși speciale, ce probabil vor ține în mâini bombe atomice.

Filmările pentru "Barbenheimer" nu au început încă și nu au fost oferite detalii în legătură cu distribuția. Cu toate acestea, scenariul peliculei ar avea mai multe numere muzicale scrise de Brian Wecht, membru al duo-ului Ninja Sex Party. Bugetul filmului s-ar situa la sub 1 milion de dolari, ceea ce îl face unul dintre cele mai scumpe filme realizate de regizorul Charles Band.

Filmul "Barbenheimer" o are ca protagonistă pe Dr. Bambi J Barbenheimer, o păpușă de știință care trăiește în Dolltopia alături de iubitul ei, Twink Dollman. Doctorița Barbenheimer, înfuriată de tratamentul brutal pe care păpușile îl primesc din partea copiilor umani, se aventurează în lumea reală unde vede cele mai urâte fațete ale umanității și decide să construiască o bombă atomică pentru a o elimina.

Trending