Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Micutzu - G.U.T. (Gras, Urât, Tocilar)

După ”AnTanTe”, Micutzu revine cu o piesă motivațională, intitulată ”G.U.T. (Gras, Urât, Tocilar)”. Melodia este acompaniată de un videoclip animat, realizat de Răzvan Petre.

"După lupte care au durat ani de zile, vă ofer cu drag piesa ”G.U.T. ( Gras, Urât, Tocilar)” și videoclipul ei.

P.S.: Orice asemănare întâlnită e o simplă coincidență, un clip de genul durează, prin urmare nu e o copie. Sper să vă placă și să o dați mai departe.

Fie ca toate fricile pe care le aveți să dispară așa cum dispar în clip și să vă duceți până la ea!

Vă pupă fratele!", a fost mesajul lui Micutzu pentru fanii din online.

Ideea animației îi aparține lui Micutzu, tot el semnând și versurile piesei ”G.U.T. (Gras, Urât, Tocilar)”. Pe partea de mix și master, acesta a colaborat cu Alan, beat-ul fiind produs de SEZ.

Cosmin Nedelcu, cunoscut ca "Micutzu", este unul dintre cei mai populari și apreciați artiști de stand-up. Meseria lui de bază este actoria, însă iubirea lui rămâne stand-up-ul. Face parte din ImprovShow, alături de Bobonete&Co, a jucat cu Mihai Bendeac în serialul de comedie "Băieți de oraș", dar a apărut și în emisiunea iUmor, momentul său urcând pe primul loc în topul celor mai populare clipuri de pe YouTube - peste 450.000 de vizualizări în două zile.

Citește mai multe despre Micutzu
Videoclipuri cu Micutzu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE