Urmărește-ne în Social Media

Micutzu - G.U.T. (Gras, Urât, Tocilar)

După ”AnTanTe”, Micutzu revine cu o piesă motivațională, intitulată ”G.U.T. (Gras, Urât, Tocilar)”. Melodia este acompaniată de un videoclip animat, realizat de Răzvan Petre.

"După lupte care au durat ani de zile, vă ofer cu drag piesa ”G.U.T. ( Gras, Urât, Tocilar)” și videoclipul ei.

P.S.: Orice asemănare întâlnită e o simplă coincidență, un clip de genul durează, prin urmare nu e o copie. Sper să vă placă și să o dați mai departe.

Fie ca toate fricile pe care le aveți să dispară așa cum dispar în clip și să vă duceți până la ea!

Vă pupă fratele!", a fost mesajul lui Micutzu pentru fanii din online.

Ideea animației îi aparține lui Micutzu, tot el semnând și versurile piesei ”G.U.T. (Gras, Urât, Tocilar)”. Pe partea de mix și master, acesta a colaborat cu Alan, beat-ul fiind produs de SEZ.

Cosmin Nedelcu, cunoscut ca "Micutzu", este unul dintre cei mai populari și apreciați artiști de stand-up. Meseria lui de bază este actoria, însă iubirea lui rămâne stand-up-ul. Face parte din ImprovShow, alături de Bobonete&Co, a jucat cu Mihai Bendeac în serialul de comedie "Băieți de oraș", dar a apărut și în emisiunea iUmor, momentul său urcând pe primul loc în topul celor mai populare clipuri de pe YouTube - peste 450.000 de vizualizări în două zile.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Marea finală iUmor sezonul 12 îl aduce pe Micutzu ca invitat special

Pe 22 mai 2022 Antena 1 va difuza marea finală a emisiunii iUmor sezonul 12, care ne va aduce un nou câştigător, dar şi o surpriză. Micutzu se întoarce la emisiune, dar nu în calitate de jurat, ci de invitat special. Detalii găsiţi în articol.

Publicat

pe

Micutzu finala iUmor sezonul 12
Micutzu finala iUmor sezonul 12 │ FOTO: Antena 1

De fiecare dată când Micutzu a fost la iUmor, a rupt audienţele şi Trending-ul şi ne amintim cu toţii de acel număr cu "căscuţa" şi taximetristul. Între timp l-am văzut pe comediant în scaunul de jurat, un pic perplex de ce a găsit printre concurenţi şi destul de blând cu cei de pe scenă. Finala sezonului 12 iUmor va fi difuzată duminica 22 mai, de la ora 20:00 pe Antena 1. Micutzu participă cu un număr de standup, dar noi îl putem vedea în fiecare miercuri ca prezentator la emisiunea "România are roast".

Aceea emisiune îşi trage seva din seria de roast-uri tematice pe regiuni ale ţării difuzate de Antena 1 pe 1 decembrie în ultimul an. Cât despre al patrulea jurat al marii finale, ei bine e vorba despre Mihai Petre, care aduce şi o doză de satiră, ironie şi competiţie cu Mihai Bendeac în jurizare. Mihai Petre a mai fost jurat în acest sezon iUmor.

Iată lista cu finaliştii iUmor sezonul 12:

 • Radu Giurcă
 • Claudia Amuzică
 • Răzvan Rotaru & Filip Stoica
 • Rikito Watanabe
 • Roxana Chiperi
 • Darisian Ștefan Luncanu
 • Dragoș Stan
 • Emanuel Doduț
 • Zsolt Rozsnai
 • Eduard Moise
 • Vlad Barbu
 • Emanuel Bighe
 • Mihai Radu

Câştigătorul pleacă acasă cu premiul de 20.000 de euro, iar telespectatorii pot vota la 1313 câştigătorul sezonului. Sezonul 12 iUmor a fost parcă unul mai lung decât precedentele şi a primit şi un al patrulea jurat prin rotaţie la fiecare episod. Au trecut în scaunul de jurat Mihai Petre, Micutzu, Cătălin Bordea, Monica Bârlădeanu, Iulia Albu, Răzvan Exarhu, Maria Popovici, Rodica Popescu Bitănescu.

Ultimul finalist a fost ales în semifinala iUmor de pe 15 mai, când Mihai Radu a fost alegerea celor 4 juraţi, printre care s-a numărat şi Monica Bârlădeanu. Pe cei de la masa juriului i-a convins asemănarea dintre concurent şi personajul "Bucşă" din serialul "Cars", cu care Cheloo era surprinzător de familiarizat.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

România are Roast debutează pe 11 mai la Antena 1; De la ce oră se difuzează

Noua emisiune de umor de la Antena 1, România are Roast, va fi difuzată pe post începând cu data de 11 mai. Echipele Pârșii circumspecți și Marmotele vesele, conduse de căpitanii Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, se vor duela în roast-uri, Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe urmând să îndrume echipele în călătoria lor prin țară. Show-ul este prezentat de Micutzu (Cosmin Nedelcu).

Publicat

pe

România Are Roast la Antena 1
România Are Roast la Antena 1 │ FOTO: Antena 1

În vreme ce  Stand-Up Revolution rămâne fără o dată de lansare, Antena 1 merge înainte cu România are Roast. Noul show se bucură de nume cunoscute ale stand-up-ului românesc, precum Maria Popovici, Mincu, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Cristi Popesco și Dan Frânculescu. Formatul acestei emisiuni presupune confruntarea a două echipe de comedianți. Se vor spune glume acide, specifice roast-ului, inspirația pentru fiecare emisiune pornind de la particularitățile regiunilor țării. Mai exact, se vor face glume despre moldoveni, ardeleni, olteni, etc., echipa cu cele mai amuzante remarci urmând să fie declarată câștigătoare. Premiul pus în joc la fiecare ediție este de 10.000 de lei.

Când începe România are Roast pe Antena 1

România are Roast va fi difuzată în premieră miercuri, pe 11 mai, de la 20:30. Ulterior, emisiunea va fi difuzată în fiecare miercuri, de la aceeași oră.

Ce comedianți alcătuiesc cele două echipe de la România are Roast

Echipele de la România are Roast au fost denumite Pârșii Circumspecți și Marmotele Vesele. Cosmin Natanticu este căpitanul Pârșilor Circumspecți, din echipa sa făcând parte Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco și Dan Frânculescu. Marmotele Vesele este echipa condusă de Cătălin Bordea, ceilalți membri fiind Radu Bucălae, Nelu Cortea, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță.

"Formatul este foarte antrenant pentru noi. Avem parte de probe destul de solicitante și roast-uri bazate exclusiv pe regiunile vizitate prin țară. Până acum pot spune că cel mai greu mi-a fost să scriu despre Oltenia, pentru că am încercat să fac ca stereotipurile din acea regiune să nu li se pară jignitoare", a declarat Cătălin Bordea, căpitanul Marmotelor Vesele, pentru Antena 1.

"Echipa noastră este foarte unită, competitivă și ascultătoare, ca niște pârși adevărați. Nu cred că mi s-a părut nimic greu pentru că atunci când faci ce-ți place, nimic nu pare complicat, dar pot spune că a fost mai dificil să scriu despre zona Banatului, pentru că nu am avut de ce să mă leg pentru a face roast", a menționat Cosmin Natanticu, căpitanul Pârșilor Circumspecți.

Micutzu și Loredana completează show-ul România are Roast

Micutzu va fi prezentatorul emisiunii, în vreme ce Loredana va asigura atmosfera. Artista va cânta în fiecare emisiune alături de orchestra Agurida și alți invitați surpriză. Influențele muzicale vor varia de la un show la altul, în funcție de regiunile roast-uite de cele două echipe de comedianți.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Micutzu a fost luat la Roast la iUmor în episodul 6 din sezonul 12

Sezonul 12 iUmor aduce un nou tip de juriu, iar pe lângă cei 3 juraţi clasici, apare şi un al patrulea care se schimbă episod de episod. După Ana Morodan, Monica Bârlădeanu, Răzvan Exarhu, Rodica Popescu Bitănescu, în cel mai nou episod iUmor Micutzu a completat juriul. Ca fiecare jurat invitat care se respectă şi comediantul a primit un roast pe măsură.

Publicat

pe

Micutzu iUmor jurat sezonul 12
Micutzu iUmor jurat sezonul 12 │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Episodul 6 din sezonul 12 iUmor a inclus glume cu corporatişti, un număr de circ italian şi vedeta clipului "Cine e grăsuţa" (Dana Mihuţ), care l-a terorizat pe Cheloo, dar şi pe Bendeac. Cristi Popesco a deschis emisiunea cu un număr de standup, iar roast-urile au fost păstrate pentru finalul de episod. Un invitat surpriză a fost culturistul Radu Valahu, cu o stângăcie controlată şi un aer de strongman ameninţător şi blând în acelaşi timp.

Apoi a început roast-ul cu Radu Pietreanu de la Vacanţa Mare, care a ironizat cariera lui Micutzu, barbershop-ul său şi greutatea sa. Cei doi sunt foarte apropiaţi, mai ales că recent Radu a fost invitat la podcastul lui Micutzu, unde a povestit momente cheie din cariera sa. De altfel componentul Vacanţa Mare a fost invitat în multiple rânduri în acest sezon iUmor, iar numerele sale muzicale au ridicat sala în picioare. De roast-ul său acid nu au scăpat nici nume mari din comedia autohtonă de la Alexandru Arşinel la Mihai Bobonete.

O invitată specială tot la categoria roast a fost Doina Teodoru, venită sub forma personajului Renata din "Băieţi de Oraş", serial în care a jucat alături de Micutzu, Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin. Invitata, care în serial era iubita lui Micutzu l-a înţepat pe Bendeac pe tema complexelor sale şi adicţiei de sex. A făcut şi glume legate de vârsta Deliei, de talentul lui Micutzu (şi furturi de glume), dar şi de inteligenţa lui Cheloo. S-a amintit şi de "cei doi Micutzu", cel cu text la standup şi cel fără text memorat, invitat la podcasturi.

O altă apariţie surpriză a avut-o actriţă Tora Vasilescu, cu un monolog despre diferenţele dintre sexe, în trecut, dar şi în prezent. Alte momente cheie din sezonul 12 au fost episodul cu Chef Florin Dumitrescu drept jurat, acolo unde comediantul Toma Alexandru a făcut un număr de standup ce a intrat în YouTube Trending.

Citește în continuare