Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

VIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest

Miley Cyrus a dezvoltat o pasiune pentru interpretarea de cover-uri rock. În cadrul celei mai recente apariții, de la Whisky A Go Go din West Hollywood, artista a testat apele rock-ului alternativ, cu o piesă The Cure și una The Cranberries.
Miley Cyrus - Live from Whisky a Go Go

Miley Cyrus - Live from Whisky a Go Go │ FOTO: Captură YouTube

Din vara anului trecut, Miley Cyrus a adoptat un alter ego ce-i facilitează intrarea în comunitatea fanilor loiali ai muzicii rock. Vocea îi permite, așa că de ce să nu încerce și ipostaza aceasta. Totul a început cu un cover la Glastonbury după "Head Like a Hole" de la Nine Inch Nails și a continuat cu alegeri la fel de îndrăznețe: "Comfortably Numb" și "Wish You Were Here" de la Pink Floyd, "Black Dog" de la Led Zeppelin, "Roadhouse Blues" de la The Doors, și "Help!" de la The Beatles. Deși nimeni nu s-ar fi gândit că Miley ar putea face față exigențelor publicului iubitor și cunoscător de muzică rock, reacțiile au fost nesperat de bune, mulți mărturisind în comentarii pe YouTube că au reevaluat-o pe artistă. De la Miley Cyrus care cucerea YouTube-ul călare pe "Wrecking Ball", a ajuns în ipostaza de artistă pop cu puncte de congruență în spectrul shredding-ului și a emisiilor mixte de belt si nazal.

Prezentă la evenimentul #SOSFest (Save Our Stages) organizat la Whisky A Go Go de National Independent Venue Association, Miley Cyrus a inclus în setul ei două cover-uri ce o scot încă o dată din zona de confort. Artista a interpretat "Boys Don't Cry" de la The Cure și "Zombie" de la The Cranberries. La final a strecurat și o compoziție proprie, recentul single "Midnight Sky".

VIDEO: Miley Cyrus intepretând cover-uri după The Cure și The Cranberries

La evenimentul virtual #SOSFest (Save Our Stages), desfășurat pe parcursul a trei zile, au concertat 35 de artiști în cadrul a 25 de locații. Banii obținuți din vânzări sunt direcționați către locațiile care promovează muzica artiștilor independenți, ale căror venituri au fost puternic afectate de pandemie. Din lineup-ul zilei de sâmbătă a făcut parte și trupa Foo Fighters.

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alice in Chains va lansa un set deluxe "Facelift", cu ocazia aniversării a 30 de ani de la apariția albumului

"Facelift", albumul de debut al trupei Alice in Chains, va primi o ediție deluxe în onoarea celei de-a 30-a aniversări....

Închide