Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

VIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest

Miley Cyrus a dezvoltat o pasiune pentru interpretarea de cover-uri rock. În cadrul celei mai recente apariții, de la Whisky A Go Go din West Hollywood, artista a testat apele rock-ului alternativ, cu o piesă The Cure și una The Cranberries.

Publicat

pe

Miley Cyrus - Live from Whisky a Go Go
Miley Cyrus - Live from Whisky a Go Go │ FOTO: Captură YouTube

Din vara anului trecut, Miley Cyrus a adoptat un alter ego ce-i facilitează intrarea în comunitatea fanilor loiali ai muzicii rock. Vocea îi permite, așa că de ce să nu încerce și ipostaza aceasta. Totul a început cu un cover la Glastonbury după "Head Like a Hole" de la Nine Inch Nails și a continuat cu alegeri la fel de îndrăznețe: "Comfortably Numb" și "Wish You Were Here" de la Pink Floyd, "Black Dog" de la Led Zeppelin, "Roadhouse Blues" de la The Doors, și "Help!" de la The Beatles. Deși nimeni nu s-ar fi gândit că Miley ar putea face față exigențelor publicului iubitor și cunoscător de muzică rock, reacțiile au fost nesperat de bune, mulți mărturisind în comentarii pe YouTube că au reevaluat-o pe artistă. De la Miley Cyrus care cucerea YouTube-ul călare pe "Wrecking Ball", a ajuns în ipostaza de artistă pop cu puncte de congruență în spectrul shredding-ului și a emisiilor mixte de belt si nazal.

Prezentă la evenimentul #SOSFest (Save Our Stages) organizat la Whisky A Go Go de National Independent Venue Association, Miley Cyrus a inclus în setul ei două cover-uri ce o scot încă o dată din zona de confort. Artista a interpretat "Boys Don't Cry" de la The Cure și "Zombie" de la The Cranberries. La final a strecurat și o compoziție proprie, recentul single "Midnight Sky".

VIDEO: Miley Cyrus intepretând cover-uri după The Cure și The Cranberries

La evenimentul virtual #SOSFest (Save Our Stages), desfășurat pe parcursul a trei zile, au concertat 35 de artiști în cadrul a 25 de locații. Banii obținuți din vânzări sunt direcționați către locațiile care promovează muzica artiștilor independenți, ale căror venituri au fost puternic afectate de pandemie. Din lineup-ul zilei de sâmbătă a făcut parte și trupa Foo Fighters.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Avionul în care se afla Miley Cyrus a fost lovit de fulger - FOTO

Miley Cyrus și membrii echipei sale au trecut prin momente de groază după ce avionul în care se aflau a fost lovit de fulger. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Detalii, foto și video în articol.

Publicat

pe

Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA
Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA │ FOTO: Captură YouTube

Miley Cyrus se află în plin turneu în America de Sud, iar pe 23 martie, artista ar fi trebuit să concerteze la festivalul Asuncionico din Paraguay. Planurile i-au fost date peste cap de o furtună. Avionul în care se afla cântăreața a fost lovit de fulger și a trebuit să aterizeze de urgență.

În ciuda experienței înfricoșătoare, nimeni de la bordul avionului nu a fost rănit. Miley a postat pe pagina sa de Instagram un clip din timpul furtunii, dar și o poză în care se vede avaria cauzată de fulger.

De asemenea, artista le-a transmis un mesaj fanilor îngrijorați:

"Fanilor și celor care s-au speriat după ce au auzit despre zborul meu spre Asuncion. Avionul nostru a fost prins în mijlocul unei furtuni neașteptate și lovit de fulger. Echipa, trupa, prietenii și membrii familiei care călătoreau alături de mine sunt bine, după ce am aterizat de urgență. Din păcate, nu am putut ajunge în Paraguay. Vă iubesc!"

Miley Cyrus se număra printre headlinerii festivalului Asuncionico, alături de Foo Fighters, Doja Cat sau Machine Gun Kelly. Ieri, organizatorii au anunțat că anulează întreaga ediție din acest an din cauza furtunilor și ploilor abundente.

Citește în continuare

Trending