Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Miley Cyrus a lansat "Wrecking Ball" - VIDEOCLIP EXPLICIT

Miley Cyrus a dezvăluit videoclipul celui de-al doilea single de pe albumul "Bangerz". Intitulată "Wrecking Ball", melodia este o baladă ce face trimitere la încheierea unei relații care a lăsat un gust amar. În videoclip Miley apare complet dezbrăcată, părțile intime fiindu-i acoperite de mâini și lanțul ce ține suspendată o sferă imensă de metal.

Publicat

pe

Miley Cyrus - "Wrecking Ball" (secvență videoclip)
Miley Cyrus - "Wrecking Ball" (secvență videoclip)

Miley Cyrus a oferit presei cel mai fierbinte subiect mediatic din ultimele săptămâni. Prestația sa din cadrul MTV VMA 2013 a stârnit multe critici, în special din partea Consiliului Părinților din cadrul televiziunii. Reprezentanții acestui consiliu au acuzat postul MTV de difuzarea unui program necorespunzător copiilor de 14 ani, aceasta fiind limita de vârstă admisă pentru urmărirea show-ului. De asemenea, Miley Cyrus este din perspectiva acestora un exemplu negativ pentru tinerii adolescenți, gesturile sexuale explicite incluse în coregrafie fiind intolerabile.

În ciuda acuzațiilor aduse și a criticilor primite, Miley Cyrus crede că ceea ce a făcut se încadrează perfect în rutina unor astfel de show-uri.

"Nu acord atenție criticilor pentru că am mai văzut scenariul ăsta de atâtea ori. Voi de câte ori ați văzut prestații de genul ăsta în industria pop? Madonna a făcut-o. Britney a făcut-o. Asta vrei să faci la VMA, să scrii istorie", a declarat Miley Cyrus.

De asemenea, colegul său de breaslă, Justin Timberlake, a declarat după eveniment că purtarea lui Miley nu este tocmai ieșită din comun, apreciind că "a fost totuși seara premiilor MTV VMA".

În lumina acestor evenimente și declarații, Miley Cyrus a lansat un nou videoclip, piesa promovată fiind "Wrecking Ball". Deși unii fani au sfătuit-o să renunțe la stilul scandalos și să pună în valoare piesa, artista pop a ales să meargă pe aceeași imagine promovată la VMA.

În clip Miley Cyrus apare complet dezbrăcată, postura găsindu-și justificare în mesajul transmis de piesă. Gustul amar lăsat de încheierea unei relații a determinat-o să se schimbe, acesta fiind și motivul pentru care artista a renunțat la imaginea sa cuminte, adolescentină. Sfera imensă de metal de care aceasta stă agățată ar putea fi văzută ca un simbol al celui care i-a fost cândva iubit, dar care acum nu provoacă decât distrugere.

Părerile privind abordarea sa vor fi probabil și de această dată împărțite, în public existând atât persoane ce o încurajează în demersul său menit "să scrie istorie", cât și persoane ce cred că anumite limite au fost depășite.

Miley Cyrus - "Wrecking Ball" (Explicit)

"Bangerz" este cel de-al patrulea material discografic Miley Cyrus și va apărea pe piață pe 8 octombrie, reprezentând ruperea sa de imaginea cuminte adoptată anterior. Pentru acest material Miley a colaborat cu producătorii Mike Will Made It și Pharrell Williams, albumul putând fi deja precomandat încă din seara decernării premiilor MTV.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Miley Cyrus va lansa noul album "Endless Summer Vacation" pe 10 martie

Miley Cyrus se aude peste tot în aceste zile, iar single-ul "Flowers" e un succes răsunător. Acesta e doar începutul, deoarece Miley ne pregăteşte un nou album, care va debuta mai curând decât credeţi. E împărţit în două părţi şi toate detaliile le aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Coperta album Miley Cyrus Endless Summer Vacation
Coperta album Miley Cyrus Endless Summer Vacation │ FOTO: Miley Cyrus

"Endless Summer Vacation" este numele albumului nou, care este împărţit în două părţi, "AM" şi "PM". Este al optulea său LP din discografie şi va vedea lumina zilei pe 10 martie 2023. Discul cu 11 piese apare prin Columbia Records şi poate fi deja precomandat. "Flowers" a fost primul single, care a debutat în luna ianuarie. Nu a fost nevoie de un travaliu excesiv pentru aceste track-uri, ele au curs natural după experienţele artistei din ultimii ani.

În 2020 am avut parte de "Plastic Hearts", pe care Miley a cochetat cu rock-ul şi o abordare tip Joan Jett. În ce priveşte "Endless Summer Vacation", jumătate din el este "AM", perioada de dimineaţă, cu energie şi potenţial, o nouă zi. Apoi vine partea "PM", cu glamour, latura sălbatică a nopţii sau odihnă şi refacere. În Los Angeles energia nopţii iese la suprafaţă în fiecare seară, conform lui Miley Cyrus, iar teaserele oferite pentru aceste track-uri de final sunt încărcate de synth-uri ce duc cu gândul la The Weeknd.

Noul album a fost înregistrat în LA şi produs de către Greg Kurstin, Kid Harpoon, Mike WiLL Made-It şi Tyler Johnson. Iată tracklist-ul complet:

 1. Flowers
 2. Jaded
 3. Rose Colored Lenses
 4. Thousand Miles (feat. Brandi Carlile)
 5. You
 6. Handstand
 7. River
 8. Violet Chemistry
 9. Muddy Feet (feat. Sia)
 10. Wildcard
 11. Island
 12. Wonder Woman

Miley a înregistrat recent un record în Marea Britanie: cea mai lungă hegemonie în topuri cu un single de la Adele cu "Easy On Me". Evident, "Flowers" este "vinovatul". A ocupat locul întâi în topuri de 7 săptămâni. Greu de crezut că Miley a împlinit de abia 30 de ani, după o carieră atât de bogată. Ce e drept e unul dintre acei copii-artişti, care s-au maturizat sub ochii fanilor, din Hannah Montana în fată rea şi acum rockstar care îşi linge rănile şi e independentă în mod exuberant.

Cyrus îşi va promova noul album cu un concert acustic special lansat pe Disney+ pe 10 martie 2023. Va include şi un interviu şi un duet special.

Citește în continuare

Muzică nouă

Miley Cyrus anunță "Flowers", un nou single - TEASER

Miley Cyrus întâmpină noul an cu muzică proaspătă. Artista de 30 de ani a prezentat două clipuri teaser ce anunță lansarea piesei "Flowers". Te invităm să le urmărești.

Publicat

pe

Teaser Miley Cyrus - Flowers
Teaser Miley Cyrus - Flowers │ FOTO: captură YouTube / Miley Cyrus

Piesa "Flowers" urmează să fie lansată oficial pe 13 ianuarie. Miley a făcut anunțul în timpul petreceri anuale de Anul Nou, pe care a găzduit-o anul acesta alături de Dolly Parton. Evenimentul a fost difuzat în direct pe NBC.

Pe parcursul transmisiunii de două ore, Cyrus a interpretat mai multe cântece, inclusiv duete - "Let's Dance" cu David Byrne, "Wrecking Ball" și "I Will Always Love You" cu Parton, "Stars Are Blind" cu Paris Hilton, și "Midnight Sky" cu Fletcher.

Revenind la "Flowers", noua melodie beneficiază de două teasere. Primul o arată pe Miley într-o ținută aurie metalizată, plimbându-se cu nonșalanță. Al doilea clip o prezintă pe artistă într-un costum baie.

Compoziția muzicală poate prefața un nou material discografic. Cel mai recent album de studio al artistei este "Plastic Hearts", lansat în 2020. Anul trecut, ea a lansat un album live numit "ATTENTION: MILEY LIVE".

TEASERE "Flowers":

Citește în continuare

Trending