Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Miley Cyrus a lansat "Wrecking Ball" - VIDEOCLIP EXPLICIT

Miley Cyrus a dezvăluit videoclipul celui de-al doilea single de pe albumul "Bangerz". Intitulată "Wrecking Ball", melodia este o baladă ce face trimitere la încheierea unei relații care a lăsat un gust amar. În videoclip Miley apare complet dezbrăcată, părțile intime fiindu-i acoperite de mâini și lanțul ce ține suspendată o sferă imensă de metal.

Publicat

pe

Miley Cyrus - "Wrecking Ball" (secvență videoclip)
Miley Cyrus - "Wrecking Ball" (secvență videoclip)

Miley Cyrus a oferit presei cel mai fierbinte subiect mediatic din ultimele săptămâni. Prestația sa din cadrul MTV VMA 2013 a stârnit multe critici, în special din partea Consiliului Părinților din cadrul televiziunii. Reprezentanții acestui consiliu au acuzat postul MTV de difuzarea unui program necorespunzător copiilor de 14 ani, aceasta fiind limita de vârstă admisă pentru urmărirea show-ului. De asemenea, Miley Cyrus este din perspectiva acestora un exemplu negativ pentru tinerii adolescenți, gesturile sexuale explicite incluse în coregrafie fiind intolerabile.

În ciuda acuzațiilor aduse și a criticilor primite, Miley Cyrus crede că ceea ce a făcut se încadrează perfect în rutina unor astfel de show-uri.

"Nu acord atenție criticilor pentru că am mai văzut scenariul ăsta de atâtea ori. Voi de câte ori ați văzut prestații de genul ăsta în industria pop? Madonna a făcut-o. Britney a făcut-o. Asta vrei să faci la VMA, să scrii istorie", a declarat Miley Cyrus.

De asemenea, colegul său de breaslă, Justin Timberlake, a declarat după eveniment că purtarea lui Miley nu este tocmai ieșită din comun, apreciind că "a fost totuși seara premiilor MTV VMA".

În lumina acestor evenimente și declarații, Miley Cyrus a lansat un nou videoclip, piesa promovată fiind "Wrecking Ball". Deși unii fani au sfătuit-o să renunțe la stilul scandalos și să pună în valoare piesa, artista pop a ales să meargă pe aceeași imagine promovată la VMA.

În clip Miley Cyrus apare complet dezbrăcată, postura găsindu-și justificare în mesajul transmis de piesă. Gustul amar lăsat de încheierea unei relații a determinat-o să se schimbe, acesta fiind și motivul pentru care artista a renunțat la imaginea sa cuminte, adolescentină. Sfera imensă de metal de care aceasta stă agățată ar putea fi văzută ca un simbol al celui care i-a fost cândva iubit, dar care acum nu provoacă decât distrugere.

Părerile privind abordarea sa vor fi probabil și de această dată împărțite, în public existând atât persoane ce o încurajează în demersul său menit "să scrie istorie", cât și persoane ce cred că anumite limite au fost depășite.

Miley Cyrus - "Wrecking Ball" (Explicit)

"Bangerz" este cel de-al patrulea material discografic Miley Cyrus și va apărea pe piață pe 8 octombrie, reprezentând ruperea sa de imaginea cuminte adoptată anterior. Pentru acest material Miley a colaborat cu producătorii Mike Will Made It și Pharrell Williams, albumul putând fi deja precomandat încă din seara decernării premiilor MTV.

Trending