Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Videoclip oficial: Miley Cyrus - Midnight Sky

Miley Cyrus a lansat prima melodie pe 2020. "Midnight Sky" se va regăsi pe viitorul album al artistei și beneficiază de un videoclip regizat chiar de ea. Materialul este disponibil în articol.

"Midnight Sky" este o piesă cu puternice influențe disco, trend care continuă în 2020. După Dua Lipa și Kylie Minogue, artiste care deja au lansat materiale inspirate de acest gen muzical, Miley Cyrus nu se lasă mai prejos. Sound-ul disco al melodiei este acompaniat de strălucirea videoclipului.

Regizat chiar de Miley, clipul este unul colorat și o prezintă pe muziciană în diferite ținute extravagante și atrăgătoare. Cristale, bijuterii masive, piele sau rochii cu paiete, toate creează o poveste vizuală plină de viață.

Piesa "Midnight Sky" va fi inclusă pe albumul "She Is Miley Cyrus", care momentan nu are o dată de lansare. Ar fi al șaptea album de studio al artistei, după "Younger Now" (2017).

La sfârșitul lunii iunie, Miley Cyrus a interpretat un cover în stil country al piesei "Help!" de la Beatles. Momentul a avut loc pe stadionul Rose Bowl din California, care a fost complet gol și a avut ca scop o strângere de fonduri pentru tratamente, teste și vaccinuri necesare în contextul pandemiei de coronavirus.

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Videoclipuri cu Miley Cyrus
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE