Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Videoclip oficial: Miley Cyrus - Midnight Sky

Miley Cyrus a lansat prima melodie pe 2020. "Midnight Sky" se va regăsi pe viitorul album al artistei și beneficiază de un videoclip regizat chiar de ea. Materialul este disponibil în articol.

"Midnight Sky" este o piesă cu puternice influențe disco, trend care continuă în 2020. După Dua Lipa și Kylie Minogue, artiste care deja au lansat materiale inspirate de acest gen muzical, Miley Cyrus nu se lasă mai prejos. Sound-ul disco al melodiei este acompaniat de strălucirea videoclipului.

Regizat chiar de Miley, clipul este unul colorat și o prezintă pe muziciană în diferite ținute extravagante și atrăgătoare. Cristale, bijuterii masive, piele sau rochii cu paiete, toate creează o poveste vizuală plină de viață.

Piesa "Midnight Sky" va fi inclusă pe albumul "She Is Miley Cyrus", care momentan nu are o dată de lansare. Ar fi al șaptea album de studio al artistei, după "Younger Now" (2017).

La sfârșitul lunii iunie, Miley Cyrus a interpretat un cover în stil country al piesei "Help!" de la Beatles. Momentul a avut loc pe stadionul Rose Bowl din California, care a fost complet gol și a avut ca scop o strângere de fonduri pentru tratamente, teste și vaccinuri necesare în contextul pandemiei de coronavirus.

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Videoclipuri cu Miley Cyrus
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE