Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jack Black cântă "Baby One More Time" de la Britney Spears pe coloana sonoră a lui "Kung Fu Panda 4"

După câţiva ani de absenţă, celebra animaţie "Kung Fu Panda" a revenit, cu o parte a patra. Jack Black îşi reia rolul titular şi a generat şi un viral pentru a promova acest film, un cover după Britney Spears, piesa "Baby One More Time".

Publicat

pe

Videoclip Jack Black Baby One More Time Kung Fu Panda 4
Videoclip Jack Black Baby One More Time Kung Fu Panda 4 │ FOTO: Tenacious D

"Kung Fu Panda 4" are premiera în România pe 15 martie 2024. Filmul de animaţie are o durată de 91 de minute şi îi include în distribuţie pe Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Viola Davis, Bryan Cranston (Walter White din Breaking Bad) şi Awkwafina. Au trecut 8 ani de la "Kung Fu Panda 3", iar acum Po, panda-ul uriaş căruia îi dă voce Jack Black intră într-o nouă etapă a vieţii sale.

Acum va deveni un lider spiritual, după ce a renunţat la titlul de "Războinic Dragon". Regizat de Mike Mitchell, filmul e distribuit de Universal Pictures şi produs de DreamWorks. Hans Zimmer s-a ocupat de coloana sonoră. Bugetul a fost de 85 de milioane de dolari şi de la debutul din SUA, de pe 8 martie, au fost încasări de 93.1 milioane de dolari.

Revenind totuşi la piesă, "Baby, One More Time" e poate cel mai neaşteptat cover de la Jack Black şi trupa sa Tenacious D din ultima vreme. Iniţial coverul a fost promovat cu un clip de 20 de secunde în social media şi a devenit viral pe toate reţelele. Acum ascultăm varianta completă, mă rog un minut şi jumătate de voce dramatică şi ceva artificii la chitară. O ediţie completă, de 3 minute a piesei se află pe Spotify.

Avem şi un videoclip oficial, în care Black poartă un costum alb-negru, inspirat de ursul pand pe care îl joacă. Vedem şi mişcări de dans şi karate, ce mai, tacâmul complet. Black a jucat în ultimii ani în franciz "Jumanji" şi a cochetat serios cu muzica prin trupa Tenacious D, mai ales după filmele "School of Rock".

Tenacious D împlineşte 30 de ani de carieră în 2024, iar ultimul său album a fost "Post-Apocalypto", lansat în 2018.

Comentează

Trending