Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Muzicieni din Stone Sour, Evanescence, Poison sau trupa lui Ozzy Osbourne vor contribui la o carte de bucate

O carte de bucate intitulată "Rockin' Recipes For Autism" cuprinde o serie de rețete ale unor nume celebre din industria muzicală. Află despre cine e vorba.
Stone Sour/ Ozzy Osbourne/Will Hunt (Evanescence)

Stone Sour/ Ozzy Osbourne/Will Hunt (Evanescence)

Basistul trupei Nova Rex, Kenny Wilkerson a decis să pună lumina reflectoarelor asupra autismului prin intermediul unei cărți de bucate, și a apelat la o serie de muzicieni pentru a contribui cu rețete. Wilkerson a fost încântat să vadă că o mulțime de artiști, printre care muzicieni care cântă în Stone Sour, Evanescence, trupa lui Ozzy Osbourne și Poison au răspuns afirmativ inițiativei.

Fiul lui Wilkinson, Gunnar, are sindromul Asperger și basistul a vrut să atragă atenția asupra conștientizării autismului. Astfel, i-a venit să facă o carte de bucate, iar încasările din vânzări vot fi trimise organizației "We Rock for Autism".

"Am fost foarte norocos că am avut ocazia să merg în turneu prin țară și să întâlnesc niște oameni minunați. Având în vedere că am un fiu cu o condiție din spectrul autistic, știu cât de importantă este această cauză pentru cei afectați. Le mulțumesc acestor rockeri legendari că și-au rupt din timpul lor pentru a reduce o parte din ce înseamnă <<autism>>", a spus Kenny Wilkinson.

Cartea conține peste 50 de rețete, muzicienii împărtășind și un pic din motivele pentru care și-au ales selecțiile. Phil Soussan, basistul trupei lui Ozzy Osbourne, Roy Mayorga, toboșarul din Stone Sour și Rikki Rocket, toboșarul trupei Poison au contribuit cu preparate gustoase. Veți găsi, de asemenea, rețeta de vită la grătar a lui Will Hunt, toboșarul din Evanescence. Frankie Banali de la Quiet Riot prezintă ravioli de dovleac cu sos de gorgonzola di Francesco. Mai există rețete de la veterani din Whitesnake, Warrant, Queensryche, White White, Skid Row, Dokken și Toto.

Carte de bucate "Rockin' Recipes for Autism":

Cartea costă 29,99$ și poate fi comandată de pe site-ul rockin-recipes-for-autism.square.site.

Carte de bucate "Rockin' Recipes for Autism"

Carte de bucate "Rockin' Recipes for Autism" │ FOTO: rockin-recipes-for-autism.square.site

Citește mai multe despre EvanescenceOzzy OsbourneStone SourWhitesnake
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Billie Eilish și tatăl ei vor fi gazdele unui show radio pe Apple Music

Billie Eilish va putea fi ascultată pe Apple Music în cadrul unui show radio pe care îl va găzdui împreună...

Închide