Urmărește-ne în Social Media

Lansări de carte

Scenariul filmului "Barbie" este disponibil pentru cumpărare

Iubitorii "Barbie" pot acum să dețină scenariul original al peliculei, scris de Greta Gerwig și Noah Baumbach. Află de unde îl poți cumpăra și cât costă.

Publicat

pe

Margot Robbie în trailerul "Barbie"
Margot Robbie în trailerul "Barbie" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Frenezia "Barbie" continuă și nu are de gând să se oprească prea curând, mai ales că bat la ușă Premiile Oscar 2024. În urmă cu câteva zile, filmul a câștigat două trofee Globurile de Aur, pentru "cea mai bună melodie originală" și pentru "realizări cinematografice și de box office", o categorie nouă, introdusă anul acesta.

Acum, scenariul peliculei este disponibil pentru achiziționare și este deja bestseller pe Amazon, la categoria filme de comedie. Ca un bonus, Amazon oferă o reducere la 10 % la comandă. Cartea costă 17,96 dolari. Pentru cei care au acces la magazinele Target sau la librăriile Barnes & Noble, scenariul este disponibil la prețul de 19,95 dolari.

Publicată de Faber & Faber, cartea include o introducere exclusivă, semnată Greta Gerwig și Noah Baumbach, opt fotografii color din film și o copertă aurie, cu emblema Barbie. Cele 138 de pagini creează o piesă de colecție perfectă pentru iubitorii celebrelor păpuși, dar și pentru cei interesați de industria cinematografică.

Filmul "Barbie" a fost lansat în luna iulie a anului trecut și îi are în rolurile principale pe Margot Robbie (Barbie) și Ryan Gosling (Ken), care pleacă din utopicul Ținut Barbie în "lumea reală", într-o călătorie de auto-cunoaștere. Demersul se dovedește a fi complex, iar cele două păpuși se confruntă cu o gamă variată de trăiri și sentimente "umane". În roluri secundare apar America Ferrera⁠, Kate McKinnon⁠, Issa Rae, Rhea Perlman⁠, Will Ferrell.

"Barbie" a fost unul dintre cele mai apreciate filme lansate în 2023 și a obținut peste 1,4 miliarde de dolari la box-office.

Trending