Urmărește-ne în Social Media

Ozzy Osbourne - Patient Number 9 (feat Jeff Beck)

Ozzy Osbourne a revenit cu o piesă nouă de pe mult aşteptatul album pe care îl va lansa în 2022. Noul single poartă de altfel numele albumului, "Patient Number 9", iar piesa este o colaborare cu legendarul chiarist Jeff Beck. Clipul acestui track se poate vedea chiar aici.

Ozzy ne-a făcut surpriza de a lansat acest single pe 24 iunie şi a strâns aproape 1 milion de vizualizări. Track-ul "Patient Number 9" sună tipic Ozzy, doar că primeşte un fler psihedelic neaşteptat spre final, când chitara lui Jeff Beck trece într-un registru nemaiauzit, cu o pedală deosebit de electronică. Altminteri avem o baladă destul de heavy, cu un videoclip sumbru, diabolic, în care Ozzy se confruntă ca de obicei cu demonii şi cu adicţiile.

Noul album, "Patient Number 9" va fi lansat pe 9 septembrie, iar videoclipul pe care îl puteţi viziona aici este o creaţie a lui Todd McFarlane, cunoscut pentru benzile sale desenate. Tracklist-ul discului arată fabulos, dacă ne uităm fie şi numai la colaborările lui Ozzy Osbourne.

Iată tracklist-ul:

01. Patient Number 9 (feat. Jeff Beck)
02. Immortal (feat. Mike McCready)
03. Parasite (feat. Zakk Wylde)
04. No Escape From Now (feat. Tony Iommi)
05. One Of Those Days (feat. Eric Clapton)
06. A Thousand Shades (feat. Jeff Beck)
07. Mr. Darkness (feat. Zakk Wylde)
08. Nothing Feels Right (feat. Zakk Wylde)
09. Evil Shuffle (feat. Zakk Wylde)
10. Degradation Rules (feat. Tony Iommi)
11. Dead And Gone
12. God Only Knows
13. Darkside Blues

Versurile lui "Patient Number 9" au fost scrise de Ozzy alături de producătorul Andrew Watt, cel care s-a ocupat şi de albumul său de acum 2 ani, "Ordinary Man". Watt este şi artizanul succesului lui Post Malone. Ei bine versurile pieselor de pe album sunt inspirate de relaţia lui Osbourne cu soţia şi managerul său, Sharon, ceea ce nu e chiar flatant pentru ea. Cât despre acest single, el este despre un ospiciu şi pacienţii de acolo.

Jeff Beck este un chitarist britanic legendar, în vârstă de 78 de ani. A fost cunoscut pentru colaborarea cu formaţia The Yardbirds, care a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1992. În formaţie s-au aflat şi Eric Clapton şi Jimmy Page la un moment dat. Cat despre colaborarea cu Tony Iommi, chitaristul Black Sabbath a fost recrutat pentru riff-urile sale măiastre. La tobe îl vom regăsi pe Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers, care a fost la percuţie şi pe LP-ul din 2020 al lui Ozzy.

De bas se ocupă Duff McKagan de la Guns N' Roses şi Robert Trujillo de la Metallica. Ozzy a avut recent o operaţie vitală la gât şi coloana vertebrală şi acum se recuperează. Muzicianul a contractat Covid 19 în aprilie, dar a trecut cu bine peste boală.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Ozzy Osbourne a finalizat un nou album solo, care va sosi în 2022

Chinuit de probleme de sănătate în ultimii ani, Ozzy Osbourne a finalizat un nou album solo, care va sosi în 2022. Rockerul britanic a fost nevoit să îşi amâne concertele şi turneele de câteva ori în ultimii 3 ani din cauza unor probleme de sănătate, dar această perioadă i-a permis să creeze muzică nouă.

Publicat

pe

Ozzy Osbourne fotografie oficiala 2022
Ozzy Osbourne fotografie oficiala 2022 │ FOTO: Ross Halfin www.facebook.com

La jumătatea lui 2021 oferise detalii despre noul album, afirmând că Eric Clapton şi Zakk Wylde vor apărea pe LP. Recent l-am văzut pe Ozzy Osbourne alături de soţia sa Sharon cu o apariţie specială în videoclipul lui YUNGBLUD "The Funeral". Ultimul album solo lansat de fostul solist al trupei Black Sabbath a fost "Ordinary Man", care a debutat în anul 2020 şi a inclus colaborări cu Post Malone şi Elton John.

Pe 9 aprilie, Ozzy a postat în social media o fotografie artistică realizată de către fotograful Ross Halfin, în care apare în ceea ce par a fi straie bisericeşti, alături de multe cruci din aur. Imaginea este însoţită de următorul mesaj:

Sunt foarte fericit să vă spun tuturor că mi-am finalizat noul meu album în această săptămână şi l-am livrat casei de discuri Epic Records. Voi oferi toate informaţiile despre album şi lansarea sa în următoarele săptămâni.

În martie 2022 toboşarul Red Hot Chili Peppers (care tocmai a lansat albumul "Unlimited Love"), Chad Smith a confirmat că va apărea pe LP, aşa cum a făcut-o şi pe "Ordinary Man". Basistul Robert Trujillo de la Metallica este de asemenea confirmat în grupul all star adunat de Ozzy, plus Duff McKagan de la Gun's N Roses a înregistrat şi el bas pentru acest disc. Producătorul şi chitaristul Andrew Watt se va ocupa din nou de proiect, aşa cum a făcut-o şi cu "Ordinary Man".

Watt e omul care i-a adus împreună pe Post Malone şi Ozzy pentru două piese în colaborare, care i-au dat din nou rockerului pofta de înregistrări şi material nou. Am putea avea şi o semi-reuniune Black Sabbath, de vreme ce chitaristul Tony Iommi a trimis câteva riff-uri pentru acest nou album şi Ozzy e încântat de ele. Ar fi pentru prima dată când cei doi colaborează în afara trupei legendare Black Sabbath.

Citește în continuare

Muzică nouă

Ozzy Osbourne şi Sharon îl calcă cu maşina pe YUNGBLUD în noul său clip, "The Funeral"

Graniţa dintre tinerele staruri pop rock şi monştrii sacri ai metal-ului este blurată tot mai mult de colaborări. După ce Ozzy a colaborat cu Post Malone, acum apare în videoclipul tânărului YUNGBLUD. Single-ul are ceva punk în el şi primeşte un videoclip cu tentă morbidă.

Publicat

pe

Videoclip Yungblud The Funeral
Videoclip Yungblud The Funeral │ FOTO: Yungblud

Acest "Pet Sematary" ediţia 2022 sună a melodie de mers la balul din liceu, dar aduce şi a Billy Idol. Pe alocuri are o influenţă punk, în vreme ce în videoclip Ozzy Osbourne pluteşte ca un spectru vampiric deasupra tânărului muzician îmbrăcat în pulover roşu. La final Ozzy şi Sharon îl calcă cu maşina pe protagonist, care îşi tot vedea moartea cu ochii pe parcursul poveştii din clip.

Pe YUNGBLUD îl vedem în coşciugul cărat de fani, scufundat într-o mare de fani şi urmărit de un muscle car care i-a pus gând rău. Există şi o mare doză de umor în acest clip, Ozzy şi Sharon numindu-l pe tânărul rocker cu geacă cu ţinte un "poser" după ce îl lovesc cu automobilul. "The Funeral" este prima piesă nouă a lui Yungblud din 2022 şi primul release de la "Fleabag" (din 2021) încoace.

Acest single nou va apărea pe noul album al tânărului britanic, succesorul lui "weird!" din 2020. Într-un interviu acordat în acest an, artistul a mărturisit că discul va conţine "cea mai personală muzică scrisă până acum". Ultimele mari hituri ale lui YUNGBLUD au fost colaborările cu Machine Gun Kelly "Acting Like That", dar şi "Obey", alături de Bring Me The Horizon. O altă colaborare care a făcut senzaţie este "11 Minutes", alături de Halsey şi toboşarul Travis Barker.

Pe numele său real Dominic Richard Harrison, YUNGBLUD este un cântăreţ, compozitor şi actor britanic. Are doar 24 de ani şi a lansat primul EP în 2018, cel care îi purta numele. Primul său single venea în 2017, iar Dom şi-a etalat talentele de chitarist şi pianist pe parcursul carierei în multiple rânduri. E şi foarte versatil, apărând pe piese rock alternativ, hip-hop, pop punk, EDM şi pop.

Ozzy Osbourne a profitat de pandemie şi rezolvarea problemelor de sănătate pentru a pregăti un nou album, pe care colaborează cu Eric Clapton şi Zakk Wylde.

Citește în continuare