Urmărește-ne în Social Media

Lansări de carte

Dolly Parton lansează o carte de bucate

Dolly Parton și-a unit forțele cu sora sa, Rachel Parton George, pentru a scrie o carte cu rețetele lor preferate. Te invităm să citești mai multe despre acest proiect.

Publicat

pe

Dolly Parton în videoclipul piesei "We Are The Champions"
Dolly Parton în videoclipul piesei "We Are The Champions" │ FOTO: captură YouTube

Dolly Parton este pregătită să le servească fanilor mai mult decât muzică. Artista și sora sa au scris o carte de bucate intitulată "Good Lookin' Cookin", ce va fi disponibilă pentru achiziționare din 17 septembrie. Amazon, Walmart și Barnes & Noble au deschis deja secțiunea de precomandă pentru "Good Lookin' Cookin".

Surorile Parton își dezvăluie rețetele preferate, inclusiv mâncăruri tradiționale de Ziua Recunoștinței, aperitive și chiar felul de mâncare special pe care Rachel i-l gătește lui Dolly în fiecare an, de ziua ei.

De la rețete la sfaturi de găzduire, surorile Parton au umplut paginile cărții "Good Lookin' Cookin" cu orice rețetă de care ai putea avea nevoie pentru a crea o masă delicioasă pentru prieteni și familie. 80 de rețete apetisante, fotografii care vor accelera apetitul sau informații "din culise", cum este, de exemplu, condimentul care se găsește aproape întotdeauna pe masă la familia Parton sunt doar câteva dintre elementele care te vor face să ai pe raftul din bibliotecă "Good Lookin' Cookin".

Anul trecut, Dolly Parton a lansat un album cu muzică rock, pentru a celebra apartenența la panteonul Rock and Roll Hall of Fame. "Rockstar" conține nouă melodii originale, inclusiv o colaborare cu Stevie Nicks numită "What Has Rock And Roll Ever Done For You", "I Dreamed About Elvis" cu Ronnie McDowell și "Rockstar", alături de Richie Sambora, dar și cover-uri.

Trending